Yıldız Tilbe'nin Said Nursi'den sonra Şeyh Said paylaşımı

Yıldız Tilbe'nin Said Nursi'den sonra Şeyh Said paylaşımı

Atatürkçüler ve ulusalcılar yine çıldırdı

RİSALEHABER

Daha önce Said Nursi'nin akrabası olduğunu ve Said Nursi'yi sevdiğini söyleyen ses sanatçısı Yıldız Tilbe, Şeyh Said ve Seyit Rıza'nın fotoğrafını "Allah'ın Rahmeti üzerinize olsun" dedi.

Bu paylaşımından sonra Atatürkçüler ve ulusalcılar adeta çıldırdı. Bu grupların seviyesiz tepkisine maruz kalan Tilbe, şu karşılığı verdi:

"Ben mi Vatan hainiyim Vatan hainleri, Vatana ait her değeri kültürü dili dini milleti kişiyi ağacı suyu toprağı hain görürler Vatan hainleri ,tarihide ingilizlerin ve yabancı ülkelerin yazdıkları yalan yanlış bilgilerden öğrenirler. Ben Türkiye Cumhuriyetiyim herşeyiyle herşeyimle."

"Vatan hainidir bana vatan hain diyen . Sizsiniz vatan haini"

"Seviyorum Seyit Rızayı ve Şeyh Saidi ve biçok evliyayı . Sizemi sorcam . Sizde kimi istiyosanız onu sevin."

"İki insanı sevdiğim için , yıllardır ne  olduğu belli olan bana Vatan haini diyosunuz , Allah razı olmasın .yazıklar olsun , sizsiniz vatan hainleri"

"Düşüncelerimden asın beni de  , yada hislerimden , inançlarimdan da asabilirsiniz .veya sevme biçimimden, Beni siz yarattınız ya."

"Peygamberlere A,S  Haşa Allaha küfredenleri gördüm duydum,  bazı konularda küfür yemem bana şeref verir , devam edin , Allaha şükürler olsun"

"Peygamberimizi de severim SeyitRızayı daSeyhSaidi de ,Adnan Menderesi de severim SaidiNursiyi de,Atatürkü de severim DenizGezmişi de, HasanTahsini de severim Sütçüİmamı da ,doğuyuda batıyıda severim , napıyim şimdi hangisinden vazgeçiyim"

"Siz sevmeyebilirsiniz benim sevdiklerimi öyle bi talebim yok . Kendimden de şunu sev bunu sevme diye bi talebim olamıyo , çünkü kimi seveceğim ve sevmeyeceğim kalbimden gelen bişey, bende ona tabiyim. Allah size de bana da yardım etsin"

Said-i Nursi benim akrabamdır

Tilbe daha önce de Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin vefat yıldönümünde şu paylaşımda bulunmuştu:

"Said-i Nursi benim akrabamdır, Allah'ın Rahmeti üstüne olsun, ki öyledir. Bana bu konuda hakaret edenler, bana değil kendilerine hakaret etmiştir. Allah onların da ölmüşlerine rahmet etsin."

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum