YHT'ye güvenli internet

YHT'ye güvenli internet

Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Genel Müdürlüğünce, Yüksek Hızlı Trenlerde (YHT) güvenli ve kesintisiz internet alt yapısına yönelik gerekli ekipman alımı için ihale düzenlenecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TCDD Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ihtiyacı YHT'lerde güvenli ve kesintisiz internet alt yapısı için gerekli ekipmanlar, ihtiyaç sahibi kuruluşça hazırlanan teknik şartnamesine uygun olarak DMO tip ticari şartnamesi ve ihale ek şartlar listesinde belirtilen şartlarla açık teklif usulüyle iç piyasadan satın alınacak.

İstekliler, ihale dokümanlarını DMO 3 Nolu Satın Alma Daire Başkanlığında ve internet sitesinde görebilecek. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, ihale doküman bedeli olan 130 lirayı DMO veznelerinden birine veya DMO banka hesabına yatırmaları gerekiyor.

Tekliflerin 31 Ekim 2013 Perşembe günü saat 12.00'ye kadar DMO Genel Müdürlüğüne ulaştırılması gerekiyor. Teklif edilen bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecek.

AA