YDS Başvurusu nasıl yapılır? 2017 YDS Sonbahar Başvuruları

YDS Başvurusu nasıl yapılır? 2017 YDS Sonbahar Başvuruları

Yılın son YDS Sınavı için başvurular başladı. 2017 YDS Sonbahar Başvuruları için son günler yaklaşıyor. Peki YDS Başvurusu yapma işlemi nasıl? YDS Başvurusu nasıl yapılacak? 2017 YDS Sonbahar Başvuruları haberimizde...

Yabancı Dil Sınavı'nın 2017 yılındaki son sınavı için başvurular başladı. 26 Temmuz 2017 tarihinde başlayan 2017 YDS Başvuruları, 3 Ağustos 2017 Tarihinde sona erecek. Bugünden itibaren 3 gün kalan 2017 YDS Sonbahar Başvurusu nasıl yapılır?

2017 YDS Sonbahar Dönemi 17 Eylül 2017 tarihinde ÖSYM tarafından belirlenen sınav merkezlerinds yapılacak. YDS Sonbahar sınavına girmek isteyenler bir an önce başvuru işlemlerini yapmak zorundadır.

2017 YDS Başvurusu nasıl yapılır?

YDS Başvurusu yapmak için ÖSYM sitesine girmeniz gerekmektedir. https://ais.osym.gov.tr/ adresine giderek YDS Sonbahar Dönemi'ni seçmeniz ve size özel verilen Aday İşlemleri Şifresi ile T.C. Kimllik Numaranızı girmeniz gerekmektedir.

YDS Sınav Ücreti 90 TL olarak belirlendi. Bu ücret ÖSYM'nin sitesinden online ödenebileceği gibi, T.C. Ziraat Bankası ATM ve İnternet bankacılığı T. Halk Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, Akbank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), Kuveyt Türk Katılım Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç) Türk Ekonomi Bankası tüm şubeler ve İnternet bankacılığı, DenizBank tüm şubeler ve İnternet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç), tüm PTT İş Yerleri (KKTC’den başvuracak adaylar ASPOS-Gazi Magusa) bankalar üzerinden de işlem yapabillir.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.