Yatağı mikroplardan arındırmanın pratik yolu

Yatağı mikroplardan arındırmanın pratik yolu

Yatağınızı doğal ve pratik şekilde temizlemek için kimyasal maddelere ve pahalı karışımlara hiç gerek yok, ihtiyacınız olan şey; Karbonat!

Bahar temizliği yaparken yatakları atlamamak lazım. Daha iyi bir uyku için yatakları mite, toz ve mikroplardan arındırmak, fresh olmasını sağlamak şart.  Karbonat ise yatağın içinde biriken bakteri, mite ve tozların giderilmesini sağlar. Hem en doğal hem de en ucuz yöntemdir. İşte yatağı mikroplardan arındırmanın pratik yolu...

İhtiyacınız olanlar
- 300 – 500 gr karbonat

- 10 – 20 damla lavanta esansı

- Elektrik süpürgesi

Nasıl uygulanır
Öncelikle kullanacağınız kadar karbonatı bir torbaya doldurun ve içine 20 damla lavanta esansı damlatın. Torbayı güzelce çalkalayarak lavanta esansının tüm tozda dağılmasını sağlayın. Sonra bu toz karışımızı dengeli şekilde yatağın üzerine serpiştirin. Elinizle ovarak yayın, yatağa masaj yapın.

Bu yatağın derinlemesine temizlenmesini sağlayacak. 1- 2 saat bekleyin ve yatağın üzerindeki tozu elektrik süpürgesiyle süpürün. Yatağa serptiğiniz karbonat yatağın içine yerleşmiş toz, kir ve mikropların yüzeye çıkmasını sağlayacak. Elektrik süpürgesiyle de süpürünce de karbonat ile birlikte tozları, kirleri, bakterileri, miteları süpürmüş oluyorsunuz. 

Artık daha güzel bir uykuya hazırsınız

kadınvekadın

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.