Abdurrahman İRAZ

Abdurrahman İRAZ

TV8'i izlemeyin!

Tangur-tungur cehennem çukuruna doğru hızla yuvarlanan hak hukuk bilmez bir devrimbaz, ömrünün sonuna geldiği halde 80-90 senedir hiç bir halta yaramamış hiç bir çamı devirmeyi başaramamışlığın ağır psikolojik baskısı altında, kendinden konuşturmayı kendinden bahsettirmeyi hedeflemiş olacak ki insanlığın iftihar tablosuna ters bakmak istemiş.
           
Güneşin önüne hakkı da konsa bütün devrimler de konsa güneş nurunu yaymaya insanları ısıtmaya ve “aydınlatmaya” devam edecektir fakat işte böyleleri yedikleri ile kalmaya devam edeceklerdir.
           
Yahudi ve Nasrani din mensublarının bile gıbta ve hayranlıkla en üstün insan vasfını ona yakıştırdıklarında aşka geldikleri halde, asıl vazifesi “insanları kendine güldürerek maaş alma” işini unutup, yüksek ilmi meseleleri konuşma cesaretini göstermelerinin sebebi yine kendileri gibi dinsiz ve devrimbaz, “hakkı”-hukuku bilmezlerdir. Zira ayrı bir inancı, farklı bir dini konuşmak dahi bir edep bir seviye gerektirir. Bu seviyeyi de ancak aydınlar ve edipler bilebilir. Bu kişi tabiki içinde kainatın sultanının isminin geçtiği çok yüksek meseleleri konuşamaz ve konuşursa da kendi fikir arkadaşları tarafından uyarılmalı ve “otur yerine sen maskaralık yaparak insanları kendine güldürmeye devam et bu kadar yüksek kaliteli meseleler seni aşar haddini bil” diyerek kendilerinin, hakkın yanında durarak “aydın” kelimesinin vasfına layık olduklarını göstermeliler.
 
Gelelim muhafazakar yazarlara; her havlayan köpeğe taş atmaya çalışırsanız sokakları bırakın dağlarda bile taş kalmaz. Iyide susalım mı diye soracaksanız cevabım hayır susmayın olacak. Hepinizin yazacağı bir şey var.
Yani böyleleri millete reklam edip, reytinglerini yükselteceğinize, hangi tv.de konuştuysa o tv'nin ismini vererek okuyucularınızı o televizyonu izlemekten alıkoymanız yapacağınız en büyük hayır ve hasenat olacaktır. Hadi bakalım kimin ne saçmaladığını, ilan ederek safi zihinleri karıştıracağınıza nerde ne halt yediğini ifşa ederek insanları o çöplüğe gitmeyi önleyiniz. Bakınız bir daha hiç bir yazar hiç bir televizyoncu bu milletin inancına peygamberine hakaret edebilir mi? Ben burden ilan ediyorumi Hz. Muhammed'i (SAV.) kendine peygamber kabul edenler, proğramcıları tarafından peygamberimize hakaret edilen TV 8 televizyonunu izlemesinler.

Böyle tarzım olmayan bir yazıyı yazdığım için okurlarımdan özür dilerim. Ama  takdir edersiniz ki bekçisiz mahalleyi çakallar basar. Diyeceksiniz ki mahallenin bekçisi sen misin? Ben kendi inancımın bekçisiyim inancıma dil uzatanın cevabını vermek boynumun borcudur. Bu güne kadar olduğu gibi.

Selametle ve muhabbetle kalınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
12 Yorum