Tokat'ta kaybolan iki çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Tokat'ta kaybolan iki çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Asayiş, çocuk ve güvenlik şubeleri personelinden oluşturulan 12 kişilik özel ekip, arama çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 56 gün önce kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları devam ediyor. 

Reşadiye'de 29 Aralık'ta kaybolan komşu çocukları Taşcı ile Erol'un bulunması için devlet ve vatandaş iş birliğiyle tüm imkanlar seferber edilerek arama çalışmaları yürütülüyor.

Tokat Emniyet Müdürlüğünce bir süre önce asayiş, çocuk ve güvenlik şubeleri personelinden oluşturulan 12 kişilik özel ekip, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bugüne kadar AFAD, polis ve jandarma dalgıçları Kelkit Çayı, polis, komando ve ilçe halkından oluşan ekipler ise ormanlık arazi ve metruk binalarda çalışma yaptı.

Çalışmalar kapsamında Ankara'dan gelen polis helikopteri ve "multikopter" ile ormanlık ve dağlık arazi havadan tarandı. Ekipler, eğitimli köpeklerle karadan da arama gerçekleştirdi. Emniyet Genel Müdürlüğünden gelen uzman ekipler ise çocukların kaçırılma ihtimali üzerine çalışma yaptı. Bu kapsamda ilçe genelinde yaklaşık 200 kişinin ifadesi alındı.

Ordu'dan 8 gün önce gelen 4 kişilik dalgıç ekibi de Kelkit Çayı'nda belirlenen noktalara 3 gün boyunca dalış yaparak kayıp çocukları aradı ancak herhangi bir ize rastlanmadı.

Arama çalışmalarını umutla takip eden aileler de çocuklarını gören veya yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıkladı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde, 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ile 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı, oyun oynarken kaybolmuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.