TEOG YEP Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

TEOG YEP Sonuçları ne zaman açıklanacak? (2017)

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı'na katılan yüzbinlerce Lise adayı, iyi bir lise eğitimi için TEOG YEP Sonuçları'nı bekliyor. TEOG YEP Sonuçları 2017 ne zaman açıklanacak? TEOG YEP Sonuç Sorgulama 2017...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenlenen ve İlköğretim son sınıf öğrencilerinin katıldığı TEOG maratonu geçtiğimiz haftalarda sona erdi. TEOG yılda 2 ayrı dönemde yapılıyor. 2.Dönem TEOG Sonuçları'nın açıklanmasının ardından, liselere kayıt için bekleyen milyonlarca kişi 2017 TEOG YEP Sonuçları için heyecan duymaya başladı. TEOG Yerleştirmeye esas puanlar ne zaman açıklanacak?

Öğrenci ve veliler, iyi bir lise eğitimi için TEOG sınavına büyük önem veriyor. İyi bir TEOG Sonucu, geleceğe ilk adımını atacak olan İlköğretim son sınıf öğrencileri için son derece önemli. TEOG Tercihleri öncesi yerleştirmeye esas puanların açıklanması gerekiyor.

2017 TEOG YEP Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı, daha önce açıkladığı sınav takvimi ile 2017 TEOG YEP Sonuçları'nın açıklanma tarihi ve TEOG Yerleştirmelerinin ne zaman yapılacağını açıkladı. Buna göre;

2017 TEOG Yerleştirmeye Esas Puanları 30 Haziran 2017 tarihinde yayınlanacak. Ardından 14-24 Temmuz 2017 tarihleri arasında TEOG Lise Tercihleri başlayacak. 11 Ağustos 2017'de ise tercih sonuçları açıklanacak ve öğrenciler liselere yerleştirilecek.

TEOG YEP Sonuçları e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden adaylara duyurulacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.