TEOG 3.Nakil Başvuruları ne zaman? (2017)

TEOG 3.Nakil Başvuruları ne zaman? (2017)

TEOG Nakilleri devam ediyor. 28 Ağustos'ta yayınlanan 2.Nakil sonuçlarının ardından gözler MEB'e çevrildi. 2017 TEOG 3.Nakil ne zaman olacak? TEOG 3.Nakil Başvuruları ne zaman? sorularına yanıt aranıyor.

Yaklaşan yeni eğitim-öğretim yılı öncesi öğrencilerden bazılarının nakil telaşı devam ediyor. Pek çok kişi TEOG 3.Nakil Başvuruları için beklemeye koyuldu. Dün açıklanan TEOG 2.Nakil Sonuçları'nın ardından öğrenci ve velilerin gözleri Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş durumda. Peki 2017 TEOG 3.Nakil Başvuruları ne zaman yapılacak?

2017 Kurban Bayramı 1 Eylül itibari ile başlayacak ve 4 Eylül günü sona erecek. 5 Eylül'de resmi tatiller sona erecek. Peki TEOG 3.Nakil Başvuruları bayram sonrası mı?

TEOG 3.Nakil ne zaman?

TEOG 2.Nakil Sonuçlarının açıklanmasının ardından, TEOG 3.Nakil Başvuruları da başlamış bulunuyor. TEOG 3.Nakil Tercihi yaparken boş kontenjanları kontrol etmeyi unutmayın. 

TEOG 3.NAKİL BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TEOG 3.Nakil Sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB'in daha önce yayınladığı takvime göre, TEOG 3.Nakil Sonuçları için bayram sonrası bekleyecek. MEB'ten gelen açıklamaya göre TEOG 3.Nakil Sonuçları;

08 Eylül 2017 Cuma günü açıklanacak.

Risalehaber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.