Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? 29 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil ilan edildi mi?

Tekirdağ'da bugün okullar tatil mi? 29 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil ilan edildi mi?

Trakya bölgesi dün akşam saatlerinden itibaren soğuk ve kar yağışlı havanın etkisine girdi. Özellikle Tekirdağ'da etkisini gösteren kar yağışı; Tekirdağ'da okullar bugün tatil mi? sorusunu akıllara getirdi.

29 Kasım'da Tekirdağ'da okullar tatil mi? sorusu şehirde akşam saatlerinde başlayan ve gece boyu etkisini sürdüren kar yağışının ardından akıllara geldi. Kar yağışının beklenenden etkili olması Tekirdağ kar tatili haberlerine olan ilgiyi de arttırdı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı esen sert rüzgar ile birlikte akşam saatlerinde Tekirdağ'da ulaşımı ve hayatı olumsuz etkiledi.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Tekirdağ'da kar yağışı 30 Kasım Cuma sabahına kadar aralıklarla etkisini sürdürecek. Bu nedenle yağışın getirebileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlar dikkatli olmaları hususunda uyarıldı.

TEKİRDAĞ'DA BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Tekirdağ'da etkili olan kar yağışı gözleri Tekirdağ Valiliği'ne çevirdi. Resmi makamlar ise henüz bir açıklama yapmadı. Önümüzdeki saatlerde yeni bir açıklama gelmezse Tekirdağ'da eğitim-öğretim normal işleyişine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.