Tatilde düzenli camiye giden çocuklara ödül verildi

Tatilde düzenli camiye giden çocuklara ödül verildi

​Batman’da, “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi kapsamında 15 tatili camide geçiren çocuklara müftülük ve cami cemaati tarafından ödül verildi.

Çocuklara camiyi ve namazı sevdirmek için 15 tatilde yürürlüğe konulan “Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz” projesi Batman’da vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı. Yarıyıl tatili boyunca çocuklarını camiye getiren veliler projeye katkı sunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Projeye katkı sunan camilerden biri de Ebu Zer Camisi… Proje kapsamında camiye devam eden öğrenciler arasında yapılan puan değerlendirmesinde en çok camiye, beş vakit namaza devam eden öğrencilere ödüller verildi.

Camide gerçekleşen ödül törenine Cami İmamı Mehmet Tahir Yıldız, cami cemaati ve dereceye giren öğrenciler katıldı. Ödüllerini imamın elinden alan öğrenciler mutluluk dolu anlar yaşadı.

Müftülüğün verdiği ödüllerin dışında cami cemaatinden bir hayırsever de dereceye giren öğrencilere hediye çeki verdi.

Projeyle ilgili konuşan Yıldız, “Projenin amacı okula giden çocukların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmaktır. Ebuzer Mescidinde ‘Camiyi seviyoruz, namazla buluşuyoruz’ projesinin nihayete ermesi sebebiyle tören düzenledik. Törende öğrencilerimize her iki kategoride üçer kişiye toplamda on kişiye kitap kırtasiye hediye ettik. Ayrıca kişi başı 50 TL gibi bir para ile ödüllendirdik. Baklava ikramında da bulunduk.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.