Tatilcilere erken rezervasyon fırsatı

Tatilcilere erken rezervasyon fırsatı

Tur şirketleri, uygun fiyata tatil yapmak isteyenlere erken rezervasyon yaptırmaları halinde yüzde 45'e varan indirim uyguluyor.

Tur şirketleri, uygun fiyata yaz tatili yapmak isteyen tatilcilere, erken rezervasyon yaptırmaları halinde yüzde 45'e varan indirim uyguluyor.

 Setur Turizm Müdürü Oktay Temeller, erken rezervasyonlar hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, kasım ayından bu yana yurt içindeki seçkin otellerde başlattıkları yüzde 45'e varan indirimin, ocak ayının ortasına kadar devam edeceğini belirtti.
 
Otel fiyatlarının kişi başına günlük 125-750 arasında değiştiğini dile getiren Temeller, indirim oranlarının her otel için dönemine göre değiştiğini kaydetti.
 
Vatandaşlara, tatil paketi aldıkları şirketin TÜRSAB üyesi olmasına, seyahat ve iptal sigortası yaptırmaya özen göstermeleri konusunda uyarıda bulunan Temeller, "Tatilciler nasıl bir tatil istediklerine karar verdikten sonra, bölge, otel, oda tipi ve aktiviteleri inceleyerek en doğru seçimi yapmalılar. Tecrübeli tatil danışmanlarından faydalanmalılar" dedi.
 
GAP turlarına terör darbesi
 
Anı Tur Turlar Koordinatörü Hakan Öksel ise Kültür turlarında Karadeniz, Akdeniz, Likya turlarına büyük ilgi gösterildiğini, erken alımlar dolayısıyla fiyatların turun kapsamına göre 499 ile bin lira arasında değiştiğini kaydetti.
 
Öksel, Güneydoğu Anadolu turlarına bölgedeki terör olaylarından dolayı talebin bulunmadığını söyledi.
 
(AA)
 
 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.