Taşerona kadro son açıklamalar | Taşerona kadro geliyor mu?

Taşerona kadro son açıklamalar | Taşerona kadro geliyor mu?

750 binden fazla taşeron işçi, 2017 yılı bitmeden önce kendilerine sözü verilen kadronun artık gelmesini bekliyor. 2018'e haftalar kala Taşeron'a kadro gelecek mi? soruları arttı. Taşerona kadro son açıklamalar haberimizde..

2017 yılı biterken Hükümetten Taşerona kadro konusunda arka arkaya gelen açıklamalar sönen umutları yeniden canlandırdı. 3 yıla yakın süredir bir yılan hikayesine dönen Taşeron işçilere kadro meselesi artık çözüm bekliyor. Taşerona kadro son dakika haberleri ilgi ile takip edilirken, hükümetten taşeron son açıklamalar da arka arkaya geliyor.

Taşeron'a kadro geliyor mu? sorusu ile ilgili hükümet ve muhalefetten ayrı ayrı açıklamalar geliyor. Pek çok kişi bu meselenin 2017 yılı sona ermeden çözüleceğine inanıyor. Taşeronlar ise sorunun bir an çözümü için taleplerini iletiyorlar.

Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu da bu konu ile ilgili olumlu bilgiler vermiş ve tasarının meclise bir an önce getirileceğinden söz etmişti.

Taşerona kadro için bir açıklama da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, bakanlar kurulunun arkasından yaptığı açıklamada;

"Taşeronla ilgili çalışmalar son noktaya geldi. Başbakanımızın başkanlığında ilgili bakan arkadaşlarımız uzun bir toplantı yaptılar. Daha sonra Başbakanımız bakanlarımıza bazı hususlarda ayrıca durulması talimatı verdi. Onlar da çalışmalarını sürdürüyorlar. Aralık sonu, Ocak ayı içinde taşeronla ilgili yasa Meclis'e gelecek ve sonuçlandırılacaktır."

Bozdağ'ın da açıklamalarına göre Taşeron meselesi 2017 bitmeden tamamen çözülmek için masaya gelecek, fakat çözümü 2018 yılının ilk günlerini görebilecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.