Taşerona kadro sınavında neler sorulacak? Taşerona kadro sınavının detayları

Taşerona kadro sınavında neler sorulacak? Taşerona kadro sınavının detayları

Taşerona kadro için beklenen müjde geldi. 2018 yılında kadroya geçecek olan taşeronlar sınav olacak. Peki Taşerona kadro sınavı nasıl olacak? Taşeron sınavında neler sorulacak?

Taşerona kadronun detayları her geçen gün biraz daha aydınlanıyor. Yüzbinlerce taşeron, nihayet bekledikleri müjdeyi alarak kadroya alınacaklarını öğrendi. Fakat bir şart da müjde ile birlikte sunuldu. Buna göre taşerona kadro sınavı ile 2018'de işçiler kadroya alınacak. Şimdi taşeronlar, taşerona kadro sınavı nasıl olacak? sorusuna yanıt arıyor. Taşeron sınavında hangi sorular olacak? sorusu da bir hayli popüler...

2018 yılında taşeronlar kadroya alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Taşerona kadro için bir sınav olacağının da bilgisini verdi. Sarıeroğlu, aynı zamanda taşerona kadro sınavı için de detay vermeye başladı.

TAŞERONA KADRO SINAVI NASIL OLACAK?

Jülide Sarıeroğlu'nun Taşeron Sınavı için verdiği bir kaç bilgi de haberlere girmiş durumda. Bakan'ın verdiği bilgilere göre sınav kesinlikle Kamu Personeli Seçme Sınavı olan KPSS gibi olmayacak. Sarıeroğlu, sınavın nispeten kolay bir şekilde olacağının da altını çizdi.

Taşerona kadro sınavdan 10 puan üzerinden 6 puan alanlar sözlü sınava girmeye de hak kazanacak.

Taşerona kadro sınavının soruları ile ilgili henüz netlik kazanmış bir durum da bulunmuyor. Sınav sorularının kolay olacağı tek gelen bilgi. Fakat sınavda ne sorular olacağı konusunda henüz bir bilgi gelmemiş durumda.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.