Taşerona Kadro geliyor mu? Taşerona Kadro son haberler

Taşerona Kadro geliyor mu? Taşerona Kadro son haberler

Yüzbinlerce Taşeronu umutlandıracak gelişmeler ve açıklamalar arka arkaya gelmeye devam ediyor. Taşeron sorunun arıtk çözümünü talep edenler, Taşerona kadro son dakika haberlerini ilgi ile takip ediyor. Taşerona kadroda son durum ne?

Taşeron işçilere kadro verilmesi konusunda gün aşırı yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 2015 yılında sözü verilen taşerona kadro konusu 2 yıldır bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Yüzbinlerce taşeron mağduriyetlerin artık giderilmesini bekliyor. Peki Taşerona kadro geliyor mu? Taşeron işçilere kadroda son durum ne? Taşeron işçilere kadro verilecek mi? İşte Taşerona Kadro son haberler...

Taşeron İşçilerin kadro beklentisi 16 Nisan'da düzenlenen Anayasa Değişikliği Referandumunun ardından bir hayli arttı. Yüzbinleri bulan taşeronlar, referandum öncesi tekrar sözü verilen konunun bir an önce çözülmesini istiyor. Bu nedenle taşerona kadro son dakika haberleri merak ediliyor.

Taşeronlara kadro son durum

750 bin taşeron gün saymaya başladı. Özellikle son haftalarda ortaya çıkan haberlere göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Taşerona kadro verilmesi üzerine formüller üretiyor. Taşerona kadro'nun önümüzdeki günlerde açıklanacak kamu paketinde açıklanması bekleniyor. Bu paket taşeronlar dışında pek çok müjde de barındırıyor.

Taşerona kadro konusu son olarak Bakanlar Kurulu'na tekrar girdi. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakanlar Kurulu'nda taşerona kadro için 2 ayrı formul sunuldu. Taşeron işçiler, kamuda ihtiyaca göre belirlenen, nitelikli alanlarda, sınavla ve liyakat esaslarıyla kadroya geçilecek. Bu da en azından taşeronların sorunlarının yakın zamanda çözüleceği anlamına geliyor.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum