SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne zaman yatacak? Kurban Bayramı öncesi emekli maaşı ödenecek mi?

SSK ve Bağ-Kur emekli maaşları ne zaman yatacak? Kurban Bayramı öncesi emekli maaşı ödenecek mi?

2018 Kurban Bayramı için 2 haftadan az bir süre kaldı. Milyonlarca vatandaşın bayram hazırlığı başladı. Emekliler ise hazırlığa başlamak için Kurban Bayramı öncesi emekli maaşları ne zaman yatacak? sorusuna yanıt arıyor.

Vacip olan Kurban İbadeti için bekleyiş sürüyor. Emekliler kurbanlık ve bayram ihtiyaçlarını karşılamak için Kurban Bayramı öncesi emekli maaşları ne zaman verilecek? sorusuna yanıt arıyor. 12 milyon emekli bayram öncesi maaş bekliyor. Yetkililerden resmi açıklama geldi.

2018 Kurban Bayramı 21 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak. Ondan öncesinde 18 Ağustos itibari ile 9 günlük bayram tatili yaşanacak. Kurban Bayramı öncesi alışverişlerini yapmak isteyen emekliler ikramiye ve maaş müjdesi ile sevinecek.

Memur emeklilerinin maaşları her ayın 15'inde hesaplarda oluyor. Bu nedenle memur emeklilerin maaşları olması gereken vakitte hesaplarda olacak. Fakat SSK ve Bağ-Kur emeklileri kurban bayramı öncesi emekli maaşı verilecek mi? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Emekli maaşları ne zaman yatacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100 günlük eylem planını açıkladığı konuşmasında emeklilere kurban ikramiyesinin verileceğini söylemişti. Emekliler kurban bayramı öncesi 1000 TL ikramiye alacak. Emeklilerin gözü ise maaşlarda.

Emekli maaşlarının da bayram nedeniyle erken yatması kesinleşti. Emeklilerin ikramiyeleri 16-17 Ağustos tarihlerinde ödenmeye başlayacak. Maaşların da bu tarihler arasında hesaplarda olması bekleniyor. Kesin tarih önümüzdeki hafta başına kadar duyurulmuş olacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum