Seminerden seminere koşuyor

Seminerden seminere koşuyor

Manisa Lisesi Emekli Müdürü Eğitimci-Yazar Kadir Keskin, eğitim dönemi boyunca okullarda verdiği seminerlere yaz döneminde cezaevlerinde devam ediyor.

İsmail Aybey'in haberi
RİSALEHABER ÖZEL

Manisa Lisesi Emekli Müdürü Eğitimci-Yazar Kadir Keskin, eğitim dönemi boyunca okullarda verdiği seminerlere yaz döneminde cezaevlerinde devam ediyor. Son bir yılda verdiği seminer sayısı 200’ü bulan Keskin’in seminerleri yoğun ilgi görüyor. 

Ülkenin değişik yerlerinde eğitimci olarak görev yapan ve en son Manisa Lisesinde 18 yıl Okul Müdürlüğü yaptıktan sonra emekliye ayrılan Kadir Keskin, emekli olduktan sonra da eğitim hizmetlerine devam ediyor. Beş adet kitabı bulunan Eğitimci-Yazar Kadir Keskin, eğitim döneminde okullarda, yaz döneminde ise camilerde ve cezaevlerinde seminer veriyor. Son bir yılda 200 seminer verdiğini kaydeden Keskin, “Şu anda ceza evlerinde verdiğim ‘Manevi Değerlerimize Rağmen Neden Buradayız?’ konulu konferansım yoğun ilgi görüyor. Gittiğim cezaevleri tekrar tekrar çağırıyor. Manisa cezaevleri dışında İzmir Şakran’da bulunan 10 tane ceza evi de çağırıyor. Gidebildiğim kadar hepsine gitmek istiyorum. Bu arada diğer illerinden de davetler alıyorum” şeklinde konuştu.

keskin2-001.jpg

KIŞIN OKULLARDA, YAZIN CEZAEVLERİNDE

Okullar açılıncaya kadar seminerlere cezaevlerinde devam edeceğini dile getiren Eğitimci-Yazar Kadir Keskin, “Okullar açıldıktan sonra  ilk programa Turgutlu’dan başlayacağım. Geçtiğimiz öğretim yılının son seminerini  velilere Turgutlu’da vermiştim. Sonra  da diğer ilçelerde ve diğer illerde devam edeceğim. İnsanlara hizmet etmekten başka gayem yok” şeklinde konuştu.

CAMİLERDE DİN DERSİ SUNUMU YAPIYOR

Keskin, “2000 yılında emekli oldum. O günden beri hiç aksatmadığım yaz Kuran kurslarında Manisa merkezde ve yolum düştüğü ilçelerde her gün bir camiye bilgisayarımla giderek bir saat din bilgisi dersi sunumlarında bulunuyorum. Yaz kurslarında camilerde yaptığım derslerin manevi hazzını anlatmam mümkün değil.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.