Said Nursi’nin el yazması eserleri İzmir'de tanıtıldı

Said Nursi’nin el yazması eserleri İzmir'de tanıtıldı

Bitlis’in Hizan Kaymakamı Yakup Bölükbaşı, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde düzenlenen ve 4 gün süren “Bitlis Tanıtım Günleri”ni değerlendirdi

Bitlis’in her yönüyle tanıtıldığı tanıtım günlerinde farklı tasarımı ile dikkat çeken Hizan Kaymakamlığı’nın standı ziyaretçi akımına uğradı. 

Yakup Bölükbaşı, şöyle konuştu:

“İzmir ilinde bu yıl ikincisi düzenlenen tanıtım günlerinde profesyonel ekiplerce hazırlanan standımıza ilgi oldukça fazlaydı. İlçemizin sosyal, kültürel anlamda tanıtımı yapmak amacıyla 23 kişilik bir kadroyla İzmir iline gittik. Personellerimizin özverili çalışmaları sayesinde neredeyse bir an bile boş kalmayan standımız ziyaretçi akımına uğradı. 

"Özellikle ilçemizin yetiştirdiği ışık şahsiyetler köşesinde Bediüzzaman Said Nursi’nin el yazması eserleri, yaşadığı dönemde kullandığı eşyalar ve vatan savunmasında gösterdiği kahramanlıklar sebebiyle Bediüzzaman’a Sultan Vahdettin tarafından verilen harp madalyası ziyaretçilerimizin uğrak alanı oldu. 

"Ayrıca Hizanlı vatandaşlarımızın hazırladığı el emeği göz nuru halılar, hediyelik eşyalar ve yöresel ürünler standımızda İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Ziyaretçilerin standımıza olan ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

iha

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.