Said Nursi filmi şimdi de Güney Afrika’da

Said Nursi filmi şimdi de Güney Afrika’da

Allah'ın Sadık Kulu: “Barla” Güney Afrika’da seyircisi ile buluşuyor

Hollywood’un filmlerinde kullanılan “Motion Capture” tekniğiyle, Türkiye’de üretilmiş ilk uzun metraj 3D animasyon filmi olma özelliğine sahip Allah'ın Sadık Kulu: “Barla” Güney Afrika’da seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye'de izlenme rekorları kıran, yakın dönemin en önemli ufuk açıcı mütefekkirlerinden Bediüzzaman Said Nursi 'nin Barla hayatını anlatan Allah 'ın Sadık Kulu; “Barla” şimdi de Güney Afrika 'da izleyicisiyle buluşuyor.

İki milyonu aşan izleyicisi ile Türkiye 'de 2011 yılının en çok seyredilen filmleri arasında yer alan Allah'ın Sadık Kulu: “Barla”, 10 Mart 2012 'de “God 's Faithful Servant: Barla” ismiyle Ster Kinekor 'un Rosebank 'daki Güney Afrika 'da The Zone, Canadish Square ve Gateway Comercial sinemalarında vizyona giriyor.

Yapımcılığını Fatih Gök'ün, yönetmenliğini Esin Orhan 'ın yaptığı , 3,5 yıllık titiz çalışmanın ürünü olan "Allah'ın Sadık Kulu: Barla" Ser Film tarafından hazırlandı. Filmde Bediüzzaman Said Nursi ve talebeleri, tamamen orijinal fotoğraflarından faydalanılarak üç boyutlu olarak modellendirildi.

Cihan

Bediüzzaman Said Nursi Etkinlikleri