Ramazan Bayramı öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? (2017)

Ramazan Bayramı öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? (2017)

Onbir Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın yarısını geride bıraktık. Bu da aynı zamanda Ramazan Bayramı coşkusu için geri sayımın başladığı anlamına geliyor. Emekliler ise Ramazan Bayramı öncesi emekli ikramiye alacak mı? sorusuna yanıt arıyor.

2017 Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Üç Aylar'ın sona ermesini ve Oruç İbadeti'nin sona ermesi anlamına gelen Ramazan Bayramı için herkesin farklı telaşı olacak. Emekliler ise bayram yaklaştıkça Ramazan Bayramı öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? sorusunu soruyor. İşte Emekliye ikramiye konusunda merak edilenler.

Emekliler 2017 yılına sevindirici bir haberle başlamıştı. Uzun süredir pazarlıkları süren Emekli promosyonu sorunu 2017'nin başında çözülmüş ve ardından gelen aylarda emekliler sırayla banka promosyonlarını almaya başlamıştı. Ayrıca önümüzdeki ay emekliler yeni bir zam almaya hazırlanıyor.

Bayram öncesi emekli ikramiyesi, her bayram olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinin önemli konularından biri haline gelmiş durumda. 2017 Emekliye Ramazan İkramiyesi, rahat bir Ramazan Bayramı geçirmek isteyen emeklilerin kafasını kurcalıyor.

Emekliye Ramazan İkramiyesi verilecek mi?

Hükümet, son yaptığı açıklamada emekli maaşlarının Ramazan Bayramı öncesi yatacağını kesinleştirdi. Bu Temmuz ayında gelecek zam öncesi emeklilerin duymayı beklediği sevindirici bir haberdi.

Fakat Emekliye Ramazan Öncesi İkramiye konusunda hükümetin bir açıklaması bulunmuyor. Alınan bilgiler bu yönde bir çalışmanın da olmadığı yönünde. Ramazan Bayramı'na yaklaşık 2 hafta kala, bu konuda farklı bir gelişme olursa sizi anında bilgilendireceğiz.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.