Özlem Zengin: Said Nursi bu ülkede hepimizin meselesi değil mi?

Özlem Zengin: Said Nursi bu ülkede hepimizin meselesi değil mi?

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin

Risale Haber-Haber Merkezi

Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, "Said Nursi bu ülkede hepimizin meselesi değil mi? Biz senelerce bulunduğumuz her yerde Said Nursi'yle alakalı pek çok yapılan etkinliğin, kampanyanın parçası olduk" dedi.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde görüşlerini açıklayan parti temsilcileri zaman zaman farklı konulara da giriyor. HDP adına konuşan Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü'nün Şeyh Sait, Seyit Rıza ve Saidi (Nursi) Kürdi'nin mezarının saklandığı iddiasında bulundu. 

Said Nursi bu ülkede hepimizin meselesi değil mi?

Sürücü'ye cevabı Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin verdi. Sürücü'nün anlattığı meselelerin Türkiye'deki darbeci bir anlayışın tezahürü olduğuna dikkat çeken Zengin, "Mezarlardan biz niye korkalım? Said Nursi bu ülkede hepimizin meselesi değil mi? Biz senelerce bulunduğumuz her yerde Said Nursi'yle alakalı pek çok yapılan etkinliğin, kampanyanın parçası olduk. Mezarlar bütün inanç sistemlerinde kutsaldır, hiç kimse mezarlara zarar veremez ve vermemelidir. Ak Parti'nin bunlarla alakalı en ufak bir şeyi olamaz. Bir insan öldükten sonra hukuken her tür şey bitmiştir, sonlanmıştır, ahirete intikal etmiştir, hâl böyle olunca mezarlardan korkmamız diye bir şey asla söz konusu olamaz."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum