Okulların açılmasına kaç gün kaldı? 2017 yaz tatili bitiş tarihi

Okulların açılmasına kaç gün kaldı? 2017 yaz tatili bitiş tarihi

9 Haziran 2017 tarihinde karnelerin dağıtılması ile kapanan okulların ardından öğrenci ve öğretmenler için yaz tatili başlamıştı. Yaz tatili hız kesmeden devam ediyor. Pek çok kişi ise 2017'de okullar ne zaman açılacak? sorusuna yanıt arıyor.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlangıç tarihi son günlerde sıkça merak ediliyor. Yaz ayları içinde yaşadığımız şu günlerde sayılı tatil günleri de erimeye başladı. 9 Haziran'da kapanan okulların yeni bir yıla açılmasına fazla gün kalmadı. Peki yaz tatili ne zaman bitecek? Okullar ne zaman açılacak?

MEB, her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni eğitim-öğretim yılı'nın başlangıç tarihini belirledi.Son günlerde sosyal medya üzerinde sıkça yaz tatilinin uzatılacağı yönünde dedikodular yayılmaya başladı. Bakanlık aynı zamanda bu tür sorulara da yanıt verdi.

Okullar ne zaman açılacak? (2017)

Milyonlarca öğrenci, yaz tatilinin ardından yeniden ders başı yapacak. Yaz tatilinin günleri giderek erimeye başladı. Yaz tatilinin içindeki ilk ayı çoktan geride bıraktık. Okulların ne zaman açılacağı MEB'in yayınladığı takvim ile netleşti.

MEB'ten gelen açıklamaya göre 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı; 18 Eylül 2017 Pazartesi başlayacak. Okulların açılmasına 2 ay kadar bir süre kalmış durumda.

Sosyal-Medya'da yayılan Yaz tatili uzayacak mı? soruları gerçeği yansıtmıyor. Okullar daha önce planlandığı tarihte açılacak.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum