Öğretmen Seminerleri Eylül'ün kaçında? 2017 Eylül Öğretmen Seminer tarihleri

Öğretmen Seminerleri Eylül'ün kaçında? 2017 Eylül Öğretmen Seminer tarihleri

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlama tarihi giderek yaklaşıyor. Öğretmenler ise, öğrencilerden önce seminerler için okullardaki yerlerini alacaklar. Peki Öğretmen Seminerleri ne zaman? 2017 Öğretmen Seminerleri Eylül'ün kaçında?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı takvime göre 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlaması için az bir süre kalmış durumda. 18 Eylül 2017 Pazartesi günü tüm okullarda öğrenciler sıralarına oturarak ders başı yapacaklar. Öğretmenler ise bu tarihten çok önce Eylül Ayı Öğretmen Semineri olarak bilinen bir sürece başlayacaklar. Öğretmenler için kritik olan bu tarihler için öğretmenler bekleyişte.

Eylül Ayı'nın başlarının 2017 Kurban Bayramı'na denk gelmesi nedeniyle, 2017 Öğretmen Seminerleri de ayrı bir merak konusu oldu. Öğretmenler, 2017 Eylül Öğretmen Seminerleri konusunda kafa karışıklığı yaşıyor.

2017 Eylül Öğretmen Seminlerleri ne zaman yapılacak?

Normal takvimde Öğretmenlerin Eylül Semineri, Eylül Ayı'nın ilk günü itibari ile başlıyordu. 2017 yılında 1 Eylül ile 4 Eylül arası kurban bayramı tatili olacak. Öncesinde ilan edilen 10 günlük tatil de bu tarih öncesinde seminer yapılmasını imkansız kılıyor.

Bu nedenle 2017 Öğretmen Seminerleri Eylül Ayı'nın 5 itibari ile başlayabilir. 

Öğretmenler istediği ilde seminer alabilir mi?

Geçtiğimiz yıl alınan bir karar bu yıl da uygulanacak. Buna göre 2017 Eylül Öğretmen Seminerleri, öğretmenlerin istedikleri bir ilde yapılabilir. Bunun için Öğretmenler kurumlarına bir dilekçe vermek zorundalar,

.... MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE
Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda …………………… öğretmeniyim. Bakanlığın ilgili kararı doğrultusunda 1-9 Eylül 2017 tarihleri arasındaki seminerleri milli eğitim müdürlüğünüze bağlı ……………………....................... okulunda almak istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ad-Soyad

(İmza)

İLETİŞİM BİLGİLERİ:
Adres:
Tel:
Görev yeri:

 

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.