Öğrenciler Tatilde Öğretmenler Eğitimde

Öğrenciler Tatilde Öğretmenler Eğitimde

Okulların kapanmasının ardından yeni eğitim yılı için hazırlıklara başlayan İhlas Koleji öğretmenleri ‘’Zümre Yönetimi ve Organizasyonu’’ konulu eğitime katıldı.

Yeni eğitim yılına hazırlık amacıyla gerçekleştirilen eğitime; İhlas Koleji zümre başkanları, AR-GE departmanı çalışanları ve yöneticiler katıldı. Yöneticilik yetkinlikleri, iş tanımları, profesyonel öğretim standartları gibi konular hakkında detaylı çalışmaların yapıldığı ‘’Zümre Yönetimi ve Organizasyonu’’ eğitimi İstanbul Kültür Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplam 30 saatlik çalışmanın tamamlanmasının ardından çok yararlı bir program gerçekleştirdiklerini söyleyen İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Azmi Aksoy, İhlas Koleji olarak özellikle öğretmen eğitimlerine büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Aksoy, “Bizim için önemli olan sadece öğrencilerimizin gelişimi değil. Öğrencilerimize doğru eğitimi verebilmeleri için öğretmenlerimizin de kendilerini mutlaka yenilemeleri ve geliştirmeleri gerekiyor. Bunun için biz de kurum olarak öğretmenlerimize, ufuklarının daha da genişlemesini sağlayacak her türlü desteği sunuyoruz” dedi.
 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.