Obama'nın mı Suriye, Arakan ve Yemen'in mi iftarı?

Obama'nın mı Suriye, Arakan ve Yemen'in mi iftarı?

ABD Başkanı Barack Obama, ülke genelindeki Müslüman Amerikalıları geleneksel iftar yemeği için Beyaz Saray’da ağırlamayı dört gözle beklediğini bildirdi.

Ahmet Bilgi'nin haberi:

RİSALEHABER-ABD Başkanı Barack Obama, ramazan ayının başlaması dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Yeni hilal bize kutlu ramazan ayını getirirken, Michelle ve ben, ABD ve dünya genelindeki oruç ibadetini yerine getiren Müslüman topluluklara en iyi dileklerimizi sunuyoruz" ifadesini kullandı.

Başkan Obama, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayını onurlandırmak ve ülkedeki Amerikalı Müslümanların hizmetlerini takdir etmek için ABD genelindeki Müslüman Amerikalıları geleneksel Beyaz Saray iftar yemeği için bir kez daha Beyaz Saray’da ağırlamayı dört gözle bekliyorum."

SURİYE, IRAK, ARAKAN, LİBYA, YEMEN DE BEKLİYOR!

Obama'nın dört gözle beklediği iftar, İslam dünyasının geniş bir coğrayası için neredeyse bir hayal. Başta Suriye olmak üzere Arakan, Irak, Yemen, Libya ve Mısır gibi ülkelerde iç karışıklık nedeniyle milyonlarca insan mülteci konumda. 

Dünyaya hükmeden Amerika ve rakiplerinin güç savaşı nedeniyle evini terk eden milyonlarca Müslüman da huzurlu bir sahur ve iftarı dört gözle bekliyor. 

Obama'nın Beyaz Sarayında iftar programından önce milyonlarca Müslümanın beklentisini karşılaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum