Ne zaman emekli olurum? 2017 Emeklilik tarihi hesaplama

Ne zaman emekli olurum? 2017 Emeklilik tarihi hesaplama

Emekli olma günleri yaklaşmış ve çalışan vatandaşlar ne zaman emekli olurum? sorusunu soruyor. İmdatlarına ise 2017 Emeklilik tarihi hesaplama uygulaması yetişiyor.

Ne zaman emekli olurum? sorusu, emeklilik tarihleri yaklaşmış olan binlerce çalışan vatandaşın merak konusu olmuş durumda.  SGK ne zaman emekli olurum? uygulaması sayesinde çalışan vatandaşların bu merakları gideriliyor. 2017 Emeklilik tarihi hesaplama pek çok kişinin merak konusu.

Emeklilik tarihi hesaplama uygulaması sayesinde çalışanlar emeklilik günlerini hesaplayarak gelecek planlamalarını yapabiliyor. SGK emeklisi olmak isteyen pek çok kişi, çalışma hayatı sonrasında iyi bir emeklilik hayatı geçirmek istiyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde emeklilik primi ödeyenler, emekli olabilmek için bu prim günlerini ve prim miktarlarını doldurmak zorundalar. 1999 yılından önce sigortalı olarak çalışmaya başlayanlar erken emekli olabilmektedir.

2017 Emeklilik Tarihi hesaplama

Emeklilik günü hesaplama için pek çok farklı uygulamalar mevcuttur. Fakat bunlardan en doğru sonuç vereni SGK'nın kendi internet sitesi üzerinden verdiği hizmettir. İnternetten emeklilik tarihi hesaplama SGK'nın sitesinden yapılabiliyor.

Ne zaman emekli olurum? uygulaması için TIKLAYINIZ

adsiz-074.png

Emeklilik tarihinizin doğru şekilde hesaplanması için, linki tıkladıktan sonra yukarda resimli örneğini verdiğimiz alanları doğru olarak doldurmanız gereklidir.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.