Müslüman olan 100 Avrupalı Umre'ye gitti Kabe'yi gördü

Müslüman olan 100 Avrupalı Umre'ye gitti Kabe'yi gördü

Avrupa'da İslam karşıtı eylem ve belli odaklar tarafından planlanan propagandist eylemler her geçen gün artış göstersede kıtada İslam’a olan ilginin önüne geçilemedi

Bölgesel veriler, 2030 yılına kadar Avrupa nüfusunun yüzde 8'inin İslam'a yöneleceğini gösterdi. Bu istatistik ile İslam’ın, en hızlı yayılan din olduğu bildirildi. Araştırma, Avrupalıların hemen hemen her gün İslam'ı kabul ettiğini ve yeni dinin hayatlara tatbikinin de sevildiğini ortaya koydu.

Suudi Arabistan hükümeti, Al Muhaidib'in Topluluk Hizmetleri Şirketi aracılığı ile Avrupa'dan 100 yeni Müslüman'ın Suudi Arabistan'a gelmelerine ve Umre'yi hayatlarında ilk kez gerçekleştirmelerine yardımcı oldu.

Avrupalı ekibe Suudi Arabistan Krallığı adına, Umre ve Harem Camiileri Genel Başkanı Şeyh Dr. Abdulrahman bin Abdul Aziz Al-Sudais’ı görevlendirildi.

Avrupalı ​​Müslümanlara, Umre'yi rahatça tamamlamak için gereken tüm şartların sağlandı ve ekibin ev sahipliğinden dolayı teşekkür mesajı ilettikleri bildirildi.

Avrupa’dan İslam ile şereflenen ekipte bulunanların, kıtanın farklı ülke ve yaşam alanlarından geldikleri bir çok meseleğe sahip oldukları bildirildi.

Muslim Port

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum