Mesut Özil'in Cuma mesajından rahatsız olan Fatih Altaylı namaz kılan futbolcuları kovmuştu

Mesut Özil'in Cuma mesajından rahatsız olan Fatih Altaylı namaz kılan futbolcuları kovmuştu

Altaylı, her cuma günü benzer paylaşım yapan Özil'i “Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçisi” dediği Fenerbahçe Spor Kulübü’ne şikayet etti.

RİSALEHABER

Gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe’nin yeni transferi Mesut Özil'in "Hayırlı Cumalar" mesajlarından rahatsız oldu.

Altaylı, "Mesut Özil’i sosyal medya hesabı üzerinden izleyenler Özil Fenerbahçe’ye futbolcu olarak mı geldi yoksa Fenerbahçe Camii’ne imam mı oldu ayırt etmekte zorluk çekebilirler. Çünkü Mesut Özil bol miktarda İslami paylaşım yapıyor" dedi.

HER CAMİ ALLAH'IN EVİDİR ALTAYLI!

Altaylı, her cuma günü benzer paylaşım yapan Özil'i “Cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçisi” dediği Fenerbahçe Spor Kulübü’ne şikayet etti.

Eleştirecek başka bir şey bulamayınca Mesut Özil'in cuma mesajındaki cami resmine takılan Altaylı, bu resmin Hindistan'daki Jama Camii olduğunu, bunun yerine neden Ayasofya, Süleymaniye, Selimiye, Sultanahmet'i paylaşmadığını söyledi.

Her caminin Allah'ın bir evi olduğunu bilmeyen Altaylı, cami konusunda da ırkçılık yaptı.

FATİH ALTAYLI, NAMAZ KILAN FUTBOLCULARI GALATASARAY'DAN KOVMUŞTU

Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Ünsal, Altaylı'nın namazdan nasıl rahatsız olduğunu şöyle anlatmıştı:

Mesela benim Fatih Altaylı’yla aramın açılması, odamda namaz kılarken kapı aralığından beni başımda takkeyle görmüş olmasıdır, büyük bir olay oldu bu. Galatasaray kulübünde bir oyuncu nasıl başına takke takıp namaz kılarmış. Kendi görmüş ben efendim özel odamda namaz kılarken  kafama takke takmışım, ooo bu büyük bir olay oldu. Nasıl olur Galatasaray'da biri namaz kılarken takke takarmış... 

Fatih Altaylı bunu kendine görev addetmişti. İsteyen istediği kadar uğraşsın, oyuncuların içinde namaz kılmak isteyen varsa kılacaktır, bu birilerinin uğraşmasıyla, takımdan atmasıyla engellenecek bir şey değildir. Alt yapıyı da mı temizleyecekler? Nasıl olacak? Yani yarın Fatih Altay’lının beş vakit namaz kılmayacağının garantisini kim verebilir ki, ya da karısının kapanmayacağının garantisi mi var? Namaz kılan, karısı örtülü olan futbol oynayamaz diye bir kural mı var?

EŞİNİN BAŞÖRTÜLÜ OLDUĞUNU GÖRÜNCE KADRO DIŞI BIRAKTILAR

Hakan Ünsal'ın eşi Ayla Ünsal ise, Altaylı'nın başörtüsüne olan karşıtlığına şu sözlerle dikkat çekmişti:

Roma maçında karşılaştık. Aynı oteldeydik. Ben iki gün öncesinde gitmiştim. Ancak çok fazla etrafıyla meşgul olan birisi değilim. Nasıl davranmıştı, nasıl bakmıştı hatırlamıyorum dahi. Ya da ilgilenmedim. Bir gazeteci sonradan Fatih Altaylı’nın beni gördüğü zaman “Galatasaray Türkiye’nin Avrupaya açılan penceresi ve pencereden böylesi manzaraların görülmesine asla izin vermeyeceğim” gibi laflar ettiğini söylemişti Hakan’a. Zaten Roma maçından hemen sonra Hakan kadro dışı bırakıldı.

HAMZA HAMZAOĞLU: NAMAZ KILDIĞIM İÇİN KOVULDUM

Galatasaray'ın eski futbolcularından Hamza Hamzaoğlu da, namaz kıldığı için Galatasaray'dan kovulduğunu söylemişti.

mesutozil.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
11 Yorum