Memurlar 2018 Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak mı? 2018 Memur İkramiyesi haberleri

Memurlar 2018 Ramazan Bayramı'nda ikramiye alacak mı? 2018 Memur İkramiyesi haberleri

Emeklilere müjdesi verine Bayram İkramiyesi sonrası memurların gözü hükümete çevrildi. 2018 Ramazan Bayramında Memurlar ikramiye alacak mı? sorusu sıkça soruluyor. Memur İkramiyesi gündemde..

2018 Memur İkramiyesi haberleri sıkça aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığına göre emekli vatandaşlarımız 2018 Ramazan Bayramı öncesi ikramiye alacak. Bu haber memurların da gözünü hükümete çevirmesine yol açtı. 10 Milyondan fazla memur, 2018 Ramazan Bayramı öncesi memurlar ikramiye alacak mı? sorusuna yanıt arıyor.

Memurların gözü bir kaç hafta önceki Kamu Personeli Dayanışma Kurulu toplantısındaydı. Bu toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu başkanlık etti. Bu toplantıda 2018 Memur ikramiyesi de söz konusu olacaktı. Fakat beklentilere rağmen bir sonuç çıkmadı.

Bir kaç gün önce hükümet tarafından yapılan açıklamada emekliliere Ramazan Bayramı öncesi ikramiye verileceği açıklandı. Memurlar da bu karar ile yeniden beklenti içine girdi.

2018'de memura ikramiye verilecek mi?

29 Mart'ta toplanan KPDK toplantısında memur ikramiyesi kararı çıkmadı. Fakat memurlar 24 Haziran seçimleri öncesi bir ikramiye müjdesini bekliyor.

Henüz böyle bir karar çıkmadı. Fakat gelişmeleri sizin için takip edeceğiz.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum