LYS-4 Sosyal Bilimler saat kaçta başlayacak? (2017)

LYS-4 Sosyal Bilimler saat kaçta başlayacak? (2017)

2 haftasonu, 4 gün sürecek LYS Sınavları yarın başlıyor. LYS maratonuna katılacak olan milyonlarca üniversite adayı, LYS Sınavlarına geç kalmak istemiyor. Bu nedenle 2017 LYS-4 saat kaçta başlayacak? merak konusu. LYS-4 Sosyal Bilimler sınav saati...

ÖSYM tarafından her yıl gerçekleştirilen ve Üniversitelerin 4 yıllık Lisans bölümlerine eleme yapmak amacı ile düzenlenen Lisans Yerleştirme Sınavları'nın ilk oturumu 10 Haziran 2017 Cumartesi günü yapılacak LYS-4 ile başlayacak. LYS-4'te öğrencilere Sosyal Bilimler testinden sorular yöneltilecek.

LYS-4 Sosyal Bilimler Testi 135 dakika sürecek. Öğrenciler Sosyal Bilimler Testi sonrasında bir sonraki oturum için 11 Haziran'ı bekleyecekler.

Peki LYS-4 Sosyal Bilimler saat kaçta başlayacak? LYS-4 Sınav saati 2017...

LYS-4 Saat kaçta başlayacak?

ÖSYM, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin sınava girecekleri yerleri önceden belirledi. 2017 LYS-4 Sosyal Bilimler Testi öncesi her öğrenci sınava gireceği yer,salon ve sıra bilgisine sahip.

ÖSYM bu yıl yaptığı sınavlarda 15 dakika kuralı getirmiş durumda. Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce salona alınacak, 15 dakika kala salona alım olmayacak. Bu nedenle Öğrenciler Sınav yerlerinde en az 15 dakika kala bulunmak zorunda. ÖSYM bu konuda esneme yapmayacağını daha önce bildirdi. Bu nedenle LYS-4 Sınavı kaçta? sorusu sıkça soruluyor.

2017 LYS-4 Sosyal Bilimler Sınav Saati 10.00 olarak belirlendi. Sınava alımlar 09.45'e kadar sürecek. 15 dakika kaladan daha geç gelenler sınava alınmayacak.

Sınav 135 dakika sürecek ve 12.15'te sona erecek.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.