LGS Tercih Sonucu öğrenme ekranı | 2018 LGS Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

LGS Tercih Sonucu öğrenme ekranı | 2018 LGS Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

TEOG yerine uygulanan Liselere Geçiş Sistemi için sınava giren milyonlarca öğrenci ve ailesi heyecanla 2018 LGS Tercih Sonuçları için bekleyişe koyuldu. Bugün açıklanacak olan 2018 LGS Tercih Sonuçları öğrenme ekranı haberimizde...

2-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında iyi bir lise eğitimi alabilmek için LGS Tercihi yapan milyonlarca ilköğretim öğrencisi için vakit geldi. 2018 LGS Tercih Sonuçları bugün açıklanıyor. MEB tarafından açıklanacak olan sonuçların ardından kayıt süreci başlayacak. Peki 2018 LGS Tercih Sonucu nasıl öğrenilir? LGS Tercih Sonuçları öğrenme ekranı....

TEOG yerine bu yıl ilk kez uygulanan Liselere Geçiş Sistemi içinde yapılan sınava 1 milyonu aşkın öğrenci katıldı. Liselere geçiş için kıstas alınacaklardan biri olan LGS puanı son derece önem arz ediyordu. Sınava katılan öğrenciler puan ile öğrenci alan liselere başvurdular. 2 Temmuz'da başlayan tercih süreci 13 Temmuz'da sona erdi.

30 Temmuz 2018 Pazartesi günü itibari ile 2018 LGS Tercih Sonuçları açıklanıyor. Heyecanlı bekleyiş bu sabahtan itibaren 1 milyonu aşkın öğrenciyi saracak.

2018 LGS Tercih Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Liselere Geçiş Sistemi'nde puanı esas alan liselere girmek için tercih yapanları bugün itibari ile büyük bir heyecan sardı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS Tercihlerinin sonuçları açıklanıyor. MEB, sonuçların açıklanmasına dair bir saat vermedi. Fakat önceki uygulamalara baktığımızda öğle saatlerinde açıklanacağını tahmin edebiliriz.

2018 LGS Tercih Sonuçları nasıl öğrenilir?

LGS Tercih Sonucu öğrenmek için MEB'in resmi sonuç açıklama sistemi üzerinden sonuçlar açıklandığı an giriş yapılabilir.

MEB LGS Tercih Sonuçları için tıklayınız

Yukarıda verdiğimiz linkten LGS Tercihleri açıklandığı an girerek sadece T.C. Kimlik Numaranız ve sistemin verdiği güvenlik kodunu girmeniz yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.