LGS 3.Nakil Sonuçları sorgulama ekranı

LGS 3.Nakil Sonuçları sorgulama ekranı

MEB tarafından yapılan lise nakilleri devam ediyor. İlk iki nakil işlemlerinin ardından artık sona doğru yaklaşılıyor. LGS 3.Nakil Sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu yanıt buldu.

2018 yılında Lise Geçiş Sınavı'nın ardından sonuçlar açıklanmış ve tercih işlemleri tamamlanmıştı. Okullarda boş kalan kontenjanlar için nakil süreçleri başlamıştı. LGS 3.Nakil Sonuçları bekleniyor. 27 Ağustos-31 Ağustos 2018 tarihinde LGS 3.Nakil Başvuruları alınmıştı. Öğrenciler heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor.

6 Ağustos'ta başlayan nakil süreci, 6 Eylül Perşembe günü dördüncü nakil başvurularının son günü ile sona erecek. Dördüncü nakil sürecine ise üçüncü nakil sonuçlarının açıklanması ile geçilecek. Ardından lise yerleştirmeleri tamamen bitecek.

LGS 3.Nakil Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre 2018 LGS 3.Nakil Sonuçları 3 Eylül 2018 Pazartesi, yani bugün açıklanacak. Sonuçların sabahın erken saatlerinde açıklanması bekleniyor.

Üçüncü nakil sonuçlarının açıklanması ile birlikte hemen LGS 4.Nakil Başvurusu başlayacak. Başvurular 6 Eylül 2018 Perşembe günü saat 17.00'a kadar devam edecek.

2018 LGS 3.Nakil Sonuçları nasıl öğrenilir?

17 Eylül 2018 Pazartesi günü açılacak okullar öncesi nakil işlemleri sürüyor. Bugün açıklanacak üçüncü nakil sonuçları her zaman olduğu gibi e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi ile duyurulacak.

E-OKUL VBS NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yukarda verdiğimiz linke tıkladıktan sonra t.c kimlik numaranız, okul numaranız ve resimde görülen rakamları doğru bir şekilde girerek sisteme giriş sağlayabilirsiniz. Ardından 'nakil işlemleri' bölümünden nakil sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.