KYK personel alım başvurusu için son bir gün

KYK personel alım başvurusu için son bir gün

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü (KYK) 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından farklı unvanlarda toplam 1220 Sözleşmeli Personel alımı yapacak. KYK personel alımı için başvuru ne zaman? KYK personel alı

YK’nin 1220 personel alacağını duyurmasının ardından, KYK personel alımı ile ilgili detaylar vatandaşlar tarafından araştırılan merak konularından bir tanesi oldu. KYK personel alım şartları, KYK personel alım sınav tarihleri netleşti. KYK’nin personel alım listesinde diyetisyen, psikolog, şoför biri birçok alan da bulunuyor. Adayların KYK’da sözleşmeli personel olması için önce belirlenen tarihlerde sınava girmesi ve bu sınavı başarıyla tamamlaması gerekir. Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuru yapanlar arasından KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ekli listede belirtilen her bir il için istihdamı düşünülen kadın ve erkek sayısının ayrı ayrı dört katı aday sözlü sınava alınacak. Puanların eşitliği nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacak. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) giren adaylar arasından farklı unvanlarda toplam 1220 Sözleşmeli Personel alımı yapacak.

KYK PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU NE ZAMAN?

Adaylar başvurularını, 09.05.2018 tarihinden 18.05.2018 tarihi saat 23:59’a kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımı Online Başvuru Sistemi (http://basvuru.gsb.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda yapabilecek. Söz konusu alımlara ilişkin detaylara ilan metinlerinde yer verildi.

DİYETİSYEN, PSİKOLOG OLMAK İÇİN İLAN DETAYLARI.. TIKLAYINIZ

YURT YÖNETİM PERSONELİ İLANI DETAYLARI... TIKLAYINIZ

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.