Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Şırnak

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Şırnak

Şırnak’ın Cizre İlçe Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Öğretmen Evi Akşam ve Sanat Okulu’nda kahvaltı programı düzenledi.

Programa, Kaymakam Ahmet Adanur, Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Şırnak Müftüsü AHMET ÖZKAN, TSO Başkanı Süleyman Çağlı, esnaflar, iş adamları ve kamu kurum müdürleri katıldı.
Yemek duasının okunması ile başlayan program Kur’an’ı Kerim’in okunması ile devam etti. Ardından açılış konuşması yapan Cizre Müftüsü Selahattin Yılmaz, “Her sene Kutlu Doğum Haftası’nda, Kutlu Doğum Platformu olarak bir araya gelmek ve birlik beraberliğimizi pekiştirmek için kahvaltıda bir araya gelelim dedik. Bu seneki Kutlu Doğum Haftası’nın konusu ‘Gelin Birlik Olalım.’ Bizim de en muhtaç olduğumuz konu. Ben inanıyorum ki birlik olursak, kalplerimiz tefrik değil de telif olursa Rabbimizin bize birçok nimeti olacaktır. En başta kardeşlik nimetinden dünya nimetlerine kadar birçok nimet olacaktır” dedib
Şırnak İl Müftüsü Ahmet Özkan ise, “Cizre İlçe Müftülüğümüzün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında tertip ettiği kahvaltı programında bir araya olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Gerek Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile gerek diğer münasebetlerden dolayı İlçe Müftümüze ve müftülük ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.