Kurbanlık ücretleri ne kadar? 2018 Büyükbaş ve Küçükbaş kurbanlık fiyatları

Kurbanlık ücretleri ne kadar? 2018 Büyükbaş ve Küçükbaş kurbanlık fiyatları

Ülkemizdeki milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği Kurban Bayramı giderek yaklaşıyor. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler kurbanlık ücretleri için araştırma yapıyor. Küçükbaş Büyükbaş kurbanlık fiyatları haberimizde...

2018 Kurban Bayramı 21 Ağustos 2018 Salı günü başlayacak. Vacip olan kurban ibadetini yerine getirecek maddi durumu olan vatandaşlar merakla kurbanlık fiyatları araştırıyor. 2018 Kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı. Müslümanlar büyükbaş kurbanlık fiyatları ve küçükbaş kurbanlık fiyatları öğrenip, maddi durumuna göre kurban ibadetini gerçekleştirecek.

Dinimizdeki iki bayramdan biri olan kurban bayramı 21 Ağustos'ta başlayıp 4 gün boyunca devam edecek. Maddi durumu olan vatandaşlara vacip olan kurban ibadeti genelde Kurban Bayramı'nın ilk günlerinde yapılıyor. 

2018 Kurbanlık ücretleri

Bu yıl pek çok kurbanlık pazarı yeni kurulmaya başlandı. Fakat kurban bedeli açıklayan kurumlar da yok değil. Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 yılı için kurbanlık ücretleri açıklamış durumda. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan alınan bilgilere göre Diyanet'in yurt içi kurban bedeli 850, yurt dışı kurbanlık bedeli ise 650 TL olarak açıklanmış durumda.

Büyükşehirlerde kurulan llk kurban pazarlarında küçükbaş kurbanlık 700 TL ile 1400 TL arası değişirken, Büyükbaş Kurbanlık fiyatları 7 bin ila 20 bin TL arası değişiyor. Tosun gibi büyükbaş hayvanların fiyatları 7-10 bin TL bandında iken, boğanın fiyatı da 7-12 bin TL arası değişiyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.