KPSS'ye giderken yanımızda neler olmalı?

KPSS'ye giderken yanımızda neler olmalı?

2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik bugün yapılacak. Sabah saatinde sınav için yola çıkacaklar KPSS'ye giderken ne götürülmeli? sorusuna yanıt aramaya başladı bile.

2019 KPSS Lisans bugün yapılacak. Saat 10.00'da adaylar sınav salonunda hazır bulunmalı. Peki KPSS'ye giderken yanımızda ne götürmeliyiz? 2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri bugün yapılacak. KPSS'ye giderken götürülmesi gerekenler haberimizde...

Sınavın Genel Kültür ve Genel Yetenek kısmı saat 10.15'te, Eğitim Bilimleri kısmı 14.45'te yapılacak. İlk kısım 130 dakika, ikinci kısım 100 dakika sürecek.

KPSS'YE GİRERKEN YANIMIZDA NELER OLMALI

Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavları için saat 10.00'dan, Eğitim Bilimleri için 14.30'dan sonra kimse salona alınmayacaktır. 15 dakika kuralı bu nedenle önemli.

KPSS'ye girerken yanımızda mutlaka sınav giriş belgemiz ve nüfus cüzdanımız hazır bulunmalı. Yanınıza alacağınız su şeffat pet şişe içinde olmalıdır.

KPSS'DE YASAK OLANLAR

KPSS sınavına girerken yanımızda kalem,silgi, peçete, kalemtıraş gibi materyaller olmamalı. Bunlar ÖSYM tarafından masanızda hazır edilecek.

Üzerinizde metal aksesuar bulunmamalı.Keza saat, cep telefonu, kablosuz iletişim araçları, kolye, alyans hariç yüzük gibi aksesuarlar, saç tokası gibi şeyler yasaktır. Bu tür şeyleri taşıdığı tespit edilen kişiler sınav salonuna alınmayacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.