KPSS giriş belgesi alma ekranı | 2017 KPSS Lisans giriş belgesi

KPSS giriş belgesi alma ekranı | 2017 KPSS Lisans giriş belgesi

KPSS 2017 A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınava giriş belgesi alma ekranı ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınava girecek yüz binlerce adaya ÖSYM son dakika uyarısı da yaptı.

KPSS 2017 A Grubu ve Öğretmenlik sınavı giriş belgeleri osym.gov.tr üzerinden yayımlandı. Sınava girecek adaylar giriş belgelerini ais.osym.gov.tr sisteminden alabiliyor. KPSS giriş belgesi almak için aşağıdaki linke tıklayın. ÖSYM tarafından ayrıca sınava gireceklere son dakika uyarısı da yapıldı. Yapılan uyarıda, "genel yetenek genel kültür oturumu saat 10.00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır." denildi. Sınava gireceklerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu uyarıya çok dikkat etmeleri gerekiyor.

KPSS A GRUBU GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

ÖSYM’DEN YAPILAN GİRİŞ BELGESİ YAYIMLAMA DUYURUSU

2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri): Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi

 

21 Mayıs 2017 tarihinde saat 10.00’da uygulanacak olan 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu) ve 21 Mayıs 2017 tarihinde saat 14:30’da uygulanacak olan  Eğitim Bilimleri Oturumu için adaylarının sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden saat 14:30’dan itibaren edinebileceklerdir.

 

Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu saat 10:00’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09:45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Eğitim Bilimleri Oturumu saat 14:30’da başlayacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 14:15’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur.

Star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.