Kolon kanseri teşhisi konulan 99 yaşındaki hasta iyileşti

Kolon kanseri teşhisi konulan 99 yaşındaki hasta iyileşti

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kanser ameliyatı olan 99 yaşındaki hasta sağlığına kavuştu.

Ameliyatı başarıyla gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Vedat Deniz ile Op. Dr. Üsküdar Berkay Çaralan, karın ağrısı, bulantı şikayeti ile hastane polikliniğine başvuran 99 yaşındaki Hüseyin Yiğit’e yapılan detaylı inceleme ve değerlendirme neticesinde kolon kanseri tanısı konularak ameliyata alındığını söyledi.

Deniz ve Çaralan, ameliyat sonrası kısa yoğun bakım ve serviste takip ve ardından taburcu edilen hastanın sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Kolon kanserinin yaşa bağlı olmaksızın evresine göre tedavi edilebilir olduğunu belirten Deniz ve Çaralan, “Bu tarz şikâyetleri olanların hiç vakit kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna müracaat etmeleri gerekmektedir.” dedi.

“Ameliyat masasından kalkamam sandım”

Tedavi sonrası sağlığına kavuşan 99 yaşındaki Hüseyin Yiğit, “Yaşım gereği zaten hastalanmaktan ve ölümden biraz daha çok korkar bir durum yaşadığımdan dolayı kolon kanseri olduğumu öğrendiğimde olan canım da gitti. Ameliyat masasından kalkamam sandım. Çok şükür şimdi iyiyim. Bana çok iyi baktılar. Emeği geçen tüm sağlık çalışanlarından Allah razı olsun.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.