Karne notu nasıl öğrenilir? e-Okul karne notu hesaplama- takdir teşekkür öğrenme

Karne notu nasıl öğrenilir? e-Okul karne notu hesaplama- takdir teşekkür öğrenme

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 14 Haziran 2019 Cuma günü sona erecek. Milyonlarca öğrenci bu cuma günü karne almadan önce karne notu hesaplamak istiyor. e-Okul takdir teşekkür öğrenme öğrencilere yardım ediyor.

Okullar bitmek üzere. E-Okul VBS giriş ile takdir teşekkür hesaplama okulların son haftasında en çok merak edilenler arasında yerini alacak. E-Okul Karne notları ile öğrenciler kolayca hesaplarını yapabilecek ve 14 Haziran gelmeden notlarını öğrenebilecek. İşte merak edenler için e-Okul VBS karne notları...

Karne notları öğrencinin okul başarısını doğrudan etkileyecek. Ayrıca yeni sınav sistemlerinde öğrencinin istediği okula girmesi açısından da önem arz etmeye başladı. 

E-Okul sistemi kurulduğu 2007 yılından beri öğrenci, öğretmen ve velilerin başucu kılavuzu halini almış durumda. MEB tarafından her yıl güncellenen ve yeni özellik eklenen bu sistem içinde öğrenciye ait not bilgileri, devamsızlık bilgileri, nakil durumu, etkinlik bilgileri gibi detaylar bulunuyor.

musa-isin-said-nursi-okul.jpg

E-OKUL KARNE NOTU HESAPLAMA

Öğrenciler karne notlarını hesaplamak ve belgelerini görmek için öncelikle e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi yapmak zorundalar. Son hafta itibari ile sınav notlarının tamamının sisteme girilmesi ile birlikte karne heyecanı öncesinde bu sistem üzerinden notlar öğrenilebilir.

e-okul.png

E-Okul VBS GİRİŞ için TIKLAYINIZ

Sisteme yukarıda verdiğimiz link üzerinden girdikten sonra sağ kısımda bulunan VBS üzerinde yazan T.C. Kimlik Numarası, okul numarası gibi detaylar girerek giriş sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.