Kapadokya’da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

Kapadokya’da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

2015 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Kapadokya Bölgesinde bulunan oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

2015 yılını geriye bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya bölgesinde otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uçhisar Arinna Otel Müdürü Haluk Erkal, "Kapadokya’da yeni yıl tahmin ediyorum fena değil. Biz yüzde yüz doluyuz. Komşu otellerimizde tahmin ediyorum yüzde 70 ile yüzde 100 doluluk oranındadır. Kapadokya’da kışın hareket var. Meteoroloji hava tahminlerine göre yılbaşı gecesinde kar da bekleniyor. Burada kar yağdı zamanda muhteşem bir görüntü oluşuyor. Biz genelde bu yılbaşı genelde Ankara ve civarından misafirlerimiz var. Yani kısacası Kapadokya Bölgesinde yeni yılda yerli misafirlerimiz olacak. Onlara şömineli yerden ısıtmalı süitlerimizde ağırlayacağız. Restoranımızda yılbaşı gecesi tadım menülerimiz ile misafirlerimizi ağırlayacağız.

Kışın bu bölgede çok harika manzaralar ve harika vakit geçirilebileceğini düşünüyorum. Erciyes biliyorsunuz bir saat yirmi dakika uzaklıkta buradan. Kayak yapmayı sevenleri Erciyes Dağına gönderebiliriz. Kapadokya bir kere tarihi bir yer. Kapadokya Bölgesinin Hititlere dayanan bir geçmişi var. O kadar çok görülmesi yerler var ki yer altı kiliseleri olsun, doğası olsun. Hatta hatta bana göre balonları çok harika. Balondan yüzlerce metre yüksekliğe çıktığınız zaman bambaşka bir dünyada hissediyorsunuz kendinizi. Kapadokya’da bir kişinin maliyeti aşağı yukarı yemek, içmek ve oda fiyatı dahil 250 Euro civarındadır" şeklinde konuştu. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.