İstanbul'da su kesintisi ne zaman bitecek? 7 Ağustos İSKİ su kesintisi

İstanbul'da su kesintisi ne zaman bitecek? 7 Ağustos İSKİ su kesintisi

İSKİ'den dün yapılan açıklamaya göre 7 Ağustos 2018 tarihinde İstanbul'un Küçükçekmece, Başakşehir, Esenler, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Bakırköy, Esenyurt, Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerine su verilemeyecek. İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

 Milyonlarca insanı etkileyecek su kesintisi İSKİ tarafından Üçüncü Havalimanı Çevre Yolu İnşaatı kapsamında yapılacak. İstanbul'da 7 Ağustos su kesintisi pek çok vatandaşı etkileyecek. Su kesilecek yerler belirlendi. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Açıklandı.

İSKİ'den yapılan duyuruya göre  Küçükçekmece, Başakşehir, Esenler, Bahçelievler, Güngören, Bağcılar, Bakırköy, Esenyurt, Kağıthane ve Beyoğlu  ilçelerine bu sabah 08.00'den itibaren su verilemeyecek. Yine açıklamaya göre su kesintisi 12 saat boyunca devam edecek. 

İşte İstanbul su kesintisi yaşayacak ilçeler ve mahalleler; 

Küçükçekmece; Mehmet Akif, Atatürk, Atakent, Halkalı, İnönü, Tevfikbey, İstasyon, Söğütlüçeşme, Yarımburgaz ve Kanarya Mahalleleri.
Başakşehir; İkitelli OSB, Başakşehir, Başak ve Ziya Gökalp Mahalleleri.
Esenler; Birlik, Fevzi Çakmak, Havaalanı, Tuna, Kazım Karabekir, Kemer, Menderes, Oruç Reis, Turgut Reis Mahalleleri.
Bahçelievler: Cumhuriyet, Çobançeşme, Fevzi Çakmak, Kocasinan Merkez, Haznedar, Siyavuşpaşa, Soğanlı Merkez, Yenibosna Merkez ve Zafer Mahalleleri.
Güngören: Akıncılar, Güneştepe, Güven, Haznedar, Mareşal Çakmak ve Merkez Mahallelerinin tamamı ile Sanayi ve Genç Osman Mahallelerinin bir kısmı.
Esenyurt, Merkez, Ardıçlı, Fatih, Güzelyurt, İncirtepe, Namık Kemal, Örnek, Pınar, Saadetdere, Esenkent, Sanayi, Talatpaşa ve Yenikent Mahalleleri.
Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi.
Avcılar; Cihangir ve Tahtakale Mahallelerinin tamamı ile Merkez Mahallesinin üst kotları.
Arnavutköy; Hastane, Hadımköy, İslambey, Deliklikaya, Dursunköy, Ömerli, Yassıören ve Yeşilbayır Mahalleleri.
Çatalca'nın, Nakkaş ve Bahşayiş Mahalleleri.
Beyoğlu; Bostan, Bülbül, Cihangir, Fetihtepe, Gümüşsuyu, Hacı Ahmet, Halıcıoğlu, Hüseyinağa, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Çelebi, Keçeci Piri, Kocatepe,Kulaksız, Piri Paşa, Sütlüce, Çukur, Örnektepe, Şehit Muhtar, Hacı Hüsrev ve Kılıçali Paşa Mahalleleri.
Eyüpsultan; Alibeyköy, Göktürk, Güzeltepe, Mimar Sinan, Mithat Paşa, Hasdal Askeri Kışlası, Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinin tamamı ile Alibeyköy Merkez Üst kotları.
Sultangazi; Cumhuriyet, 50. Yıl, Esentepe, Gazi, Sultan Çiftliği, Uğur Mumcu, Yunus Emre ve Zübeyde Hanım Mahalleleri.
Bayrampaşa' Yıldırım, Kocatepe ve Cevatpaşa Mahalleleri.

İstanbul'a su ne zaman verilecek?

Açıklanan ilçelere en geç 12 saat içinde su verilmeye başlanacak. Milyonlarca vatandaşı etkileyecek su kesintisinin bitme saati binaların kot farkında göre değişecek. Suların 7 Ağustos 2018 akşam saat 20.00 sularında gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.