İstanbul'da su kesintisi | İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da su kesintisi | İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da 20 saat su kesintisi yaşanacak. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre bazı bölgelere su verilemeyecek. Peki İstanbul'da 17 Ağustos su kesintisi ne zaman bitecek?

İstanbul'da su kesintisi yaşanacak. Kuzey Çevreyolu İnşaatı kapsamında yapılacak olan su kesintisi pek çok bölgeyi etkileyecek. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre İstanbul su kesintisi 20 saat boyunca devam edecek. 

İstanbul'da su kesintisinden Başakşehir, Sultangazi, Arnavutköy ve Eyüpsultan'daki bazı semtler ve mahalleler etkilenecek.

Yapılan açıklamaya göre su kesintisinin nedeni Kuzey Çevreyolu İnşaatı'nın Malkoçoğlu-Habipler Ana İsale Hattı üzerinde gerçekleştirilecek olan yer değiştirme çalışması olarak açıklandı.

İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 

17 Ağustos'ta yapılacak kesinti saat 15.00'da başlayacak. 20 saat sürecek su kesintisi 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 11.00'da sona verecek. Suyun gelme saati semtlere ve bölgelere göre değişebilir.

İstanbul'da sular nerelerde kesilecek?

20 saat sürecek su kesintisinden etkilenecek bölgeler şu şekilde;

Sultangazi’de Malkoçoğlu, İsmetpaşa, Cebeci, Eski Habipler, Askeri Bölge ve Yayla Mahallesine, Başakşehir’de Kayabaşı Mahallesine, Arnavutköy’de Boğazköy İstiklal Mahallesi, Eyüpsultan’da ise Pirinççi Mahallesi

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.