İstanbul'da kurbanlık fiyatları ne kadar? 2017 İstanbul küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları

İstanbul'da kurbanlık fiyatları ne kadar? 2017 İstanbul küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları

Türkiye'nin en kalabalık nüfusuna sahip olan metropol İstanbul da diğer illerimiz gibi Kurban Bayramı için hazırlıklarını yapıyor. Sadece haftalar kalan 2017 Kurban Bayramı öncesi İstanbul Kurbanlık Fiyatları merak ediliyor.

İstanbul küçükbaş kurban fiyatları 2017 ile İstanbul büyükbaş kurban fiyatları 2017, yaklaşan bayram öncesi bütçesini ayarlamak isteyen vatandaşların merak konusu. Tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da Kurban Bayramı için telaş başladı. İnsanlar son hazırlıklarını yapacak. 1 Eylül'de erişeceğimiz Kurban Bayramı'nda kurban kesmek isteyenler İstanbul'da Kurbanlık Fiyatları ne kadar? sorusuna yanıt arıyor.

İstanbul, Türkiye'nin en kalabalık şehri olması hüviyeti ile Kurban Bayramlarının en dolu yaşandığı yerlerden biri. Diğer illerimizde olduğu gibi, İstanbul'da da isteyen tek başına küçükbaş hayvan kesecekken, isteyen bir kaç ortak bulup büyükbaş kurbanlık alacak. 

İstanbul'da kurbanlık fiyatları 2017

İstanbul'da küçükbaş kurbanlık fiyatları için kurban pazarlarının hepsinde farklı fiyatlarda kurbanlıklar mevcut. Ortalama fiyat ise 800 TL ile 1200 TL arası değişiyor. Geçtiğimiz yıla göre fiyatlar değişmese de, vatandaşlar yine de iyi bir araştırma yapmak istiyor gibi. Yine bu rakamlar ortalama olarak kilogram başına 17-18 TL gibi bir rakama denk geliyor.

İstanbul'da büyükbaş kurbanlık fiyatları ise ortak bir şekilde kurban kesecek olan vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Yine pazarlara ve semtlere göre değişen fiyatlar olmak ile birlikte, kurban pazarlarında büyükbaş kurbanlıkların 2 800 TL'den başladığı görülüyor. Bazı hayvanlarda fiyat 15.000 TL'ye kadar çıkabiliyor.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.