İstanbul'da Bayram Namazı saat kaçta? Bayram namazı kaçta kılınacak?

İstanbul'da Bayram Namazı saat kaçta? Bayram namazı kaçta kılınacak?

Ramazan'ın son gününü yaşıyoruz. Arefe günü itibari ile insanlar Ramazan Bayramı için son hazırlıklarını yapıyor. Bayram Namazı ise bayramın başladığı olaydır. İstanbul'da bayram namazı vakti bu nedenle en çok arananlar arasında.

Milyarca Müslümanın coşkuyla karşıladığı Ramazan sona eriyor. Ramazan Bayramı, kılınacak bayram namazları ile başlayacak. 81 ilimizin tümünde olduğu gibi, İstanbul'da da bayram coşkusu yaşanacak. Peki İstanbul'da bayram namazı saat kaçta kılınacak? 2018 İstanbul Ramazan Bayramı namazı vakti haberimizde...

Türkiye'nin en kalabalık şehri olan İstanbul, bu bayramı bir başka coşku ve heyecanla yaşayacak. İbadetlerin yanı sıra Mü'minler arası kardeşlik ve dostluk bağını güçlendirecek olan Ramazan Bayramı herkes için bir sevinç kaynağı. 

Bilindiği üzere bayramlar, kılınan bayram namazları ile başlarlar. Bu nedenle İstanbullular da Bayram Namazı Vakti için aramalar yapıyor.

İstanbul'da Bayram Namazı Vakti

Diyanet İşleri Başkanı, bayrama az kala tüm illerimiz için bayram namazı vakitlerini yayınladı. 15 milyondan fazla insanın yaşadığı metropol İstanbul'un da bayram namazı vakti belli oldu. Buna göre 15 Haziran İstanbul Bayram Vakti 06.17'de başlayacak.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.