İslamiyeti seçti, vaiz oldu ve uyardı: Müslüman o tuvaleti kullanmamalı

İslamiyeti seçti, vaiz oldu ve uyardı: Müslüman o tuvaleti kullanmamalı

Müslüman olduktan sonra güzel konuşması ile vaizlik görevini yapan İsa Graham, uyardı

Risale Haber-Haber Merkezi

İsa Graham, sonradan Müslüman olduğu halde güzel konuşması ve edindiği bilgiler ile Avrupa'da Müslümanların tanıdığı isimlerden biri. Vaizlik de yapan Graham, Müslümanlara temizlik ve güzel koku ile ilgili tavsiyeler verdi.

Dinimiz İslam'ın bedensel temizliğe ve güzel kokmaya verdiği önemi anlatan Graham, buna uymayan Müslümanları da eliyle burnunu kapatarak eleştirdi.

İçeri giren birinin içeride Müslüman olduğunu anında anlaması lazım

İngiltere'de bir konferans salonunda yaptığı konuşma sırasında Graham; "İçeri giren birinin içeride Müslüman olduğunu anında anlaması lazım, gerek temizlik, gerekse güzel kokunuzla ona bunu göstermeniz lazım" dedi.

Müslüman olduktan sonra İslam ile ilgili araştırmalar yapan ve Ahlus Sünneti Vel Jamaah Derneği Vaizliği yapmaya başlayan Graham, bir Müslüman'ın görevlerinden birinin dinini anlatmak ve yaymak olduğunu, bunun çözümünün de davranışları, kılık kıyafeti ve temizliği ile başkalarına örnek olmaktan geçtiğini savundu.

Müslümanlar bu tuvaleti kullanmamalı

"Bir Müslüman temiz olmalıdır. Herkesten daha temiz olmalıdır. Banyo alışkanlığı tüm dünyadan önce Müslümanlarda vardı. Bunu unutmayın" diyen Graham, bir Müslüman'ın çizdiği imajın İslamiyet'i anlatırken en önemli kaide olduğunu da söyledi.

Daily Mail'in haberine göre, Graham'ın pisuar tuvaletler ile ilgili sözleri de dikkat çekti. İsa Graham'a göre pisuar tuvalet İslamiyet ile uyumlu değil ve ne yazık ki Müslümanlar da bu tuvalet tarzını benimsemiş durumda.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum