Işın ve kemoterapi görmeyen kanser hastası daha uzun yaşıyor!

Işın ve kemoterapi görmeyen kanser hastası daha uzun yaşıyor!

Beslenme Uzmanı Hasan Yılmaz: Toplumu esir almayı başarmışlar

RİSALEHABER

Sağlıklı Beslenme Uzmanı Hasan Yılmaz, kanser tedavilerinde uygulanan ışın ve kemoterapinin hastaların ömrünü kısalttığını söyledi. Yılmaz, tedavi olmayanlar daha uzun yaşıyor dedi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın kanser nedeniyle vefat etmesi üzerine sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Hasan Yılmaz, Almanca yayınlanan "Kanser Hikayesi"nden kaynak gösterdi. 

Kanser hastasını insanlık dışı yöntemlerle acılı bir ölüme götüren tedaviler

Hasan Yılmaz'ın sözleri şöyle:

Uzun sürmüş bir kanser tedavi süreci sonunda Mesut Yılmaz 72 yaşında vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

Asıl zihinlerinize havale etmek istediğim konu, Mesut Yılmaz kanser teşhisi konulduktan sonra 21 ay yaşamış. Ki eski bir başbakan sözkonusu. 

Araştırmalar kanser teşhisi konulmuş hastaların tıbbi tedaviyi (ameliyat, ışın ve kemo) kabul ettiklerinde ortalama 3,5 sene yaşadıklarını gösteriyor. Aynı hastalar tıbbi tedaviyi (ameliyat, ışın ve kemo) kabul etmediklerinde ise ortalama 12 sene yaşıyor.

Soru şu: Kanser hastasını insanlık dışı yöntemlerle acılı bir ölüme götüren tedaviler niçin yapılıyor? Ömürlerini uzatmadığı ortada. Tersine 3,5 kat azaltıyor."

Kanser=ölüm propagandasıyla toplumu esir almayı başarmışlar

Hasan Yılmaz, "bu tedavileri görüp iyileşenler de var" itirazlarını ise şöyle cevaplıyor:

"Alternatif dilde onlara "Kemoya rağmen kanseri yenenler" veya "kanserle birlikte kemoyu da yenenler" deniliyor. Savunma sistemini ve vücudun bütün hücrelerini zehirleyerek öldüren bir zehirin vücuda fayda sağlayacağına inanmak akılla izah edilebilecek bir durum değil maalesef. 100 küsür sene yapılmış olan kanser=ölüm propagandasıyla toplumu esir almayı başarmışlar. Vücudun yegane ilacı doğal kaliteli gıdalardır."

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.