Harçlıklarını cami yapımına bağışladılar

Harçlıklarını cami yapımına bağışladılar

Eskişehir'de 4 aydır biriktirdikleri harçlıkları inşaatı süren camiye bağışlayan çocuklar, Vali Tuna tarafından kabul edildi

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, okul harçlıklarını biriktirerek mahallelerindekicami inşaatına bağışlayan Elif Ekici (9) ve Eren Ezentaş'ı (11) makamında kabul etti.
 

Tuna, Batıkent Mahallesi'nde hayırsever vatandaşların bağışlarıyla yapılan Medine Camisi'ne yardımda bulunmak için 4 aydır ailelerinden aldıkları okul harçlıklarını biriktiren çocukların örnek bir davranış sergilediğini söyledi.
Mübarek Berat Kandili'nde böyle bir davranışın kendisini çok duygulandırdığını dile getiren Tuna, "Çocuklarımız gerçekten takdire şayan bir davranış sergilemiştir. Bu çocukları yetiştiren ailelerini canı gönülden kutluyor ve diğer çocuklara da örnek olmasını diliyorum. Çocuklarımızın gelecekte mutlu, sağlıklı, vatana ve millete faydalı birer nesil olarak yetişmeleri için elimizden gelen her fedakarlığı yapmalıyız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" diye konuştu.

 

Hayırseverlerin herkese örnek olması temennisinde bulunan Tuna, geleceğin teminatı çocukların her zaman destekçisi olacaklarını sözlerine ekledi.
 

Camiye bağışlamak için ailelerinden habersiz 4 ay harçlıklarını biriktirdiklerini anlatan çocuklar da amaçlarına ulaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.
AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.