HalalBooking ile Expedia yeni bir işbirliğine başlıyor, binlerce yeni otel eklendi

HalalBooking ile Expedia yeni bir işbirliğine başlıyor, binlerce yeni otel eklendi

Karantina kalkmaya ve ülkeler turizm yollarını tekrar açmaya başladı

Dünya çapında online helal özellikli otel, villa arama ve rezervasyon platformu olan HalalBooking yeni bir işbirliğine gitti.

Operasyon Direktörü Enver Cebi: “Kısa vadede görmeyi beklediğimiz şey, müşterilerimizin eve daha yakın konumlara seyahat etmeyi tercih edebilmeleridir. Bu nedenle, İngiltere, Almanya, Fransa, Belçika ve Türkiye gibi en büyük Avrupa kaynak pazarlarımızda mevcut konaklama sayısını artırmaya odaklanmak bizim önceliğimiz haline gelmiştir. Cote d’Azur, İskoçya Highlands, Konstanz Gölü, Bosna Hersek, Endülüs veya Karadeniz bölgesi gibi yeni yayınladığımız destinasyonlarımız bu yıl müşterilerimize cazip alternatif tatil seçenekleri olacaktır.” 

Expedia ile yeni bir işbirliği başlatıldı

Expedia ile başlatılan yeni işbirliği için HalalBooking, dünya çapında tesislerin platformunda toplu olarak yayınlanmasını sağlayan teknolojiler geliştirdi. Bu teknoloji HalalBooking’in helal özellikli verileri ile Expedia’nın standart içeriğini bir araya getirerek müşterilerine benzersiz bilgiler sunuyor. HalalBooking bu sayede tüm önemli helal özellikli verilerini kontrol etmeye ve yapılandırmaya tamamen odaklanabilir. Böylece helal bilinçli müşteriler, helal gıda, alkolsüz alanlar ve kadınlar için gizlilik sunan plaj havuzu ve spa tesisleri gibi özelliklerin gereksinimlerini karşılayıp karşılayamadığını bilebilir. 

CEO Elnur Seyidli şöyle açıklıyor: “Expedia ile bu şekilde çalışmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu ortaklık, müşterilerimize sunduğumuz ayrıntılı verilerin kalitesinden ödün vermeden, tesis sayımızı çok kısa sürede büyük ölçüde artırmamıza olanak sağladı.”

Yeni destinasyonlarda binlerce otel daha

Expedia ortaklığı, her gün eklenen yeni tesislerle birlikte HalalBooking.com'da bulunan otel ve villa sayısını 4400’ün üzerine çıkararak üçe katladı. Bunların arasında, tatilde ailelerinin sosyal mesafeyi maksimum seviyede sürdürmesini isteyenler arasında popüler olabilecek villalar ve küçük oteller bulunmaktadır.

Yeni esnek ödeme seçenekleri

HalalBooking, müşterilerine daha fazla esneklik sunmak için 'ücretsiz iptal' fiyatları sunan tesis sayısını artırdı. Ayrıca, özellikle bu tür belirsizlik zamanlarında müşterilerin güvenle rezervasyon yapmasına ve seçtikleri fiyat ve odayı garanti altına alıp, seyahat süresine daha yakın bir zamanda ödeme yapmasına olanak tanıyan yepyeni ödeme şekli 'Şimdi rezervasyon yap, Sonra öde' seçeneği de sunuluyor.

Ödüllendiren sadakat

HalalBooking 120.000'den fazla HB Loyalty Club Üyesine sahip. Üyelerin bu yıl mevcut statülerini korumak veya daha yüksek bir statü seviyesine ulaşmak için gerekli statü puanlarına ulaşmalarının daha zor olabileceği için ve sadakatlerini ödüllendirmek için onlara bonus statü puanları kazanma imkanı sunuluyor.

Müşteri hizmetlerine odaklanma

Seyahat kısıtlamaları nedeniyle seyahat edemeyen müşteriler için HalalBooking, tarih değişikliği veya bonus puanlı Para Puan iadesi dahil olmak üzere bir dizi alternatif seçenek sunuyor. Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı Ufuk Seçgin şöyle ifade ediyor: “Partner otellerimizle olan güçlü ilişkilerimiz sayesinde, müşterilerimiz için mükemmel anlaşmalar yapmayı başardık. Birçoğu bu kazançlı anlaşmalardan yararlanmak için seyahat tarihlerini değiştirmeyi kabul etti. Aynı zamanda binlerce müşterimize geri ödeme yaptık. Müşteri ilişkileri ekibimiz, Mart ayında salgının başlangıcından bu yana kesintisiz çalışarak on binlerce çağrı ve e-postayı yanıtladı ve bu zor dönemde müşterilerimize yardımcı olmaya devam etti. Artık müşterilerimizin bize güvenle tekrar ödeme yaptıklarını ve rezervasyonların yeniden başladığını görebiliyoruz.”

Tatil köyleri COVID sertifikası aldı ve yeniden açıldı

Türk makamları, tesislerdeki hijyeni en yüksek seviyede sürdürebilmek için tatil köylerinde yeni bir COVID-19 sertifikası başlatmıştır. HalalBooking'in Türkiye'deki en büyük helal özellikli tatil köylerinin çoğu yeniden hizmet vermeye başlamıştır ve otellere Bureau Veritas tarafından 100'den fazla önlem doğrultusunda sertifika verilmiştir. Pazarlama ve Satış Grubu Başkanı Ufuk Seçgin, "İlk müşterilerimiz geçen hafta tatillerinden döndü ve mükemmel geri dönüşler aldık."

HalalBooking CEO'su Elnur Seyidli: “HSBC Bank Koronavirüs İş Kesintisi Kredisi (CBILS) de dahil olmak üzere uygulamaya koyduğumuz bir dizi önlemle, şimdi eski günlere dönmek için en iyi konumda olduğumuza inanıyoruz ve seyahat sektörü tekrar iyileşmeye başladıktan sonra yeni coğrafi pazarlara açılıp her zamankinden daha güçlü bir şekilde geri döneceğimizden eminiz.”

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.