Gtb'de "Bilgi Paylaşım Çalıştayı"

Gtb'de "Bilgi Paylaşım Çalıştayı"

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) paydaş kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla "Bilgi Paylaşım Çalıştayı" düzenledi.

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) paydaş kurum ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla "Bilgi Paylaşım Çalıştayı" düzenledi.

GTB'den yapılan açıklamaya göre, GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, toplantının açılışında, bilgi paylaşımının yanı sıra uzun ve orta vadeli planlar yapmanın günümüzdeki önemine değindi.

Tiryakioğlu, globalleşen dünyada varlığını sürdürmek isteyen tüm sektörlerin başarılı olabilmek için uzun ve orta vadeli planlamalara göre hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

GTB olarak 2012-2015 yılları stratejik planlarını revize ederken bir yandan da 2016-2019 stratejik planları için kolları sıvadıklarını bildiren Tiryakioğlu, şunları kaydetti:

"GTB olarak mevcut kalitemizi iyileştirmek ve bunu yaparken de tüm üyelerimiz ve paydaşlarımızla ortak hareket edebilmek adına bu değişim ve gelişim sürecine girdik. Bu süreçte siz değerli katılımcılarımızın görüş ve önerileri bizim için önem taşıyor. Bu plan doğrultusunda bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz'Bilgi Paylaşım Çalıştayı' gelecek yıllardaki stratejik planlarımız için veri kaynağı oluşturacak."

Çalıştayın ikinci bölümünde ise katılımcılar "Dış Paydaş Analiz" anketini doldurarak Gaziantep'in genel sorunları ve GTB ile ilgili düşüncelerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.