Gençlik Namazla dirilecek!

Gençlik Namazla dirilecek!

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Liseler Komisyonu ve Şuurlu Öğretmenler Derneği, Öğretmenleri her hafta cumartesi sabah namazlarında buluşuyor.

Risale Haber - Haber Merkezi

Hak İle Batılı Ayırt Edebilen Gençler Yetiştirme Derdindeyiz

Sabah namazında buluşan gençler ümmet için kıyama kalkıp uyanış diriliş zamanı olduğunu ifade ederek dualar ettiler. Akpınar açıklamasında, “Şuurlu nesiller Şuurlu öğretmenler elinde yetişir. Ülkemizin ve İslam aleminin içinde bulunduğu kaos, terör, kan, gözyaşı ve zulümleri gören bilen hak ile batılı ayırt edebilen gençler yetiştirme derdindeyiz.

Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye, Yeni bir dünya idealinde milli ve manevi değerlerimize bağlı nesiller inşa etmeliyiz. Toplumdaki ahlaki çürümüşlük, yozlaşma, batıcı yaşam anlayışı nüfus cüzdanında İslam yazıp hristiyanlar gibi, içki, kumar, faizci yaşam sürme, idealsiz, seküler dava derdi olmayan, ruhsuz, Siyonist güdümlü bir kısım medyanın güdümünde zevki hazzı ilah edinmiş robotlaşmış beyni iğdiş edilmiş insanımızı gencimizi davete muhatap kabul ediyoruz.

Ümmet İçin Vatanımız Ve Milletimiz İçin Dualar Ediyoruz

Tebliğ ve irşad faaliyetleri kapsamında “Ümmeti Sabah namazına kalkan gençler uyandıracak” düsturu ile bir araya geliyoruz. Namaz ve Ümmet için milletimiz vatanımız birlik beraberliğimiz için yaptığımız dualardan sonra çorba ve çay içmeye gidiyoruz. Bu manevi hava kalplere sürur ve feyz veriyor” dedi

Hayırlı Çalışmalara Destek Olun

Akpınar açıklamasında Denizlili Müslümanlara seslendi; Denizlili Müslüman kardeşlerimize esnaf, işadamı, memur, ev hanımı herkese diyoruz ki Toplumdaki gençlerimizdeki maneviyatsızlıktan bozulmalardan şikayet edilerek bir yere varılamaz. Karanlığa küfredeceğine bir ışık yak. Güzel gençlerin yetişmesi için çocuklarınızı Anadolu Gençliğe ve Şuurlu öğretmenlere teslim edin. Maddi olarak katkıda bulunun. Bu hayırlı çalışmalarda sizlerde destek olun.

Sabah namazı buluşmalarına bu hafta AGD Şube Yönetiminden Eğitim Komisyonu Başkanı Ahmet Can Yılmaz, Şube Sekreteri ve Yazar Ekrem Çetin, AGD tanıtım medya birim başkanı Ömer Faruk Çağrıcı ve liseli gençler katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.