İşgalci İsrail'e rağmen Gazze'de, bin hafız için tören düzenlendi

İşgalci İsrail'e rağmen Gazze'de, bin hafız için tören düzenlendi

İsrail işgali altındaki Filistin'in Gazze kentinde yer alan İslam Üniversitesi'nde Dar Al Kuran Wa Al-Sunnah Vakfı tarafından, Kur'an-ı Kerim'i ezberleyen bin hafız için kutlama töreni düzenlendi.

Gazze'de yer alan İslam Üniversitesi'nde gerçekleştirilen tören, hafızların üniversite binasına yürümesiyle başlarken, törende öğrenciler tarafından ilahiler ve Kur'an-ı Kerim okundu. 

Yüzlerce hafız ve birçok kişinin katıldığı törende, Dar Al Kuran Wa Al-Sunnah Vakfı Başkanı Dr. Abdul Rahman Al-Jamal yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim yürüyüşüne katılanlara teşekkür ederek, bu öğrencilerin Mescid-i Aksa'yı özgürleştirecek kurtuluş kuşağı olacağını vurguladı. 

Gazze Şeridi'ndeki binlerce çocuğun, Kur'an-ı Kerim'i ezberlemek için ellerinden geleni yaptığını belirten Al-Jamal, velilere çocuklarını Kur'an-ı Kerim'i ezberleten merkezlere göndermeleri çağrısında bulundu.

Konuşmasına, bu onurlu sonuç için büyük çaba sarf eden öğretmenlere de teşekkürlerini ileterek son veren Al-Jamal, törenin sonunda Yasama Meclisi eski Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr ile Kur'an-ı Kerim hafızlarını tebrik etti.

iha

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.